Event

TNO Student Challenge: Dynamic Structures

TNO Stieltjesweg 1, 2628 CK Delft • 03 mei 2017

Heb je een passie voor structural engineering op het gebied van Maritieme, Werktuigbouwkundige of Civiele constructies? Ben je benieuwd hoe TNO wetenschappelijk onderzoek combineert met de praktische uitdagingen van vandaag en morgen? Dan daagt TNO je uit!

TNO werkt aan complexe uitdagingen voor allerlei constructies, variërend van schepen, offshore windturbines en dijken tot wegen, bruggen en hoogbouw. Wij combineren de theoretische kennis van materialen, mechanica en dynamica met praktische experimenten, monitoring en analyse.

Tijdens de TNO Student Challenge dagen de afdelingen Structural Dynamics en Structural Reliability je uit om een creatieve oplossing te bedenken voor een complexe uitdaging die typisch is voor het werk dat we doen bij TNO. Je maakt kennis met de experts, bezoekt de labfaciliteiten en werkt in een team aan de beste oplossing. Ga jij de uitdaging aan?

Programma

• Ontmoet TNO-experts op jouw vakgebied
• Bezoek onze unieke labfaciliteiten
• Los een uitdagende case op in een multidisciplinair team
• Pitch je oplossing en win een fantastische prijs

Datum

Woensdag 3 mei; 13:00-17:00 uur; met afsluitende netwerkborrel

Plaats

TNO
Stieltjesweg 1
2628 CK Delft
(Op de TU campus, zie Google Maps.)

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.