Event

Tweede Masterclass Lerend Transformeren

Utrecht | Kargadoor • 20 nov 2017 - 08 sep 2017

In het project ‘Lerend Transformeren’ gaan professionals en hun organisaties aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe werkstijl gericht op de transformatie. Ondersteuningsaanbod (bijv. coaching, scholing, intervisie) staat hierin centraal.

Vijftien organisaties ontwikkelen door middel van actieonderzoek ondersteuningsaanbod. Eén van de belangrijkste pijlers binnen actieonderzoek is ‘reflecteren en leren’. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe meet je welke impact je hebt met je actieonderzoek – en hoe leer je daar van? Hoe kan je leren van de ervaringen van cliënten? Daarover gaat de tweede masterclass van Lerend Transformeren.

Meer informatie over de masterclass leest u in het programma.

Meld u nu aan voor de tweede masterclass op 20 november

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de tweede masterclass van Lerend Transformeren op maandag 20 november te Utrecht.
U ontvangt na verzending van het formulier een bevestiging van uw aanmelding.
Tot dan!

Meld u hier aan voor de tweede masterclass op 20 november

Aanmelden
Expertise

Child Health

Binnen het expertisegebied Child Health ligt de focus op de volgende onderwerpen: Preventieve zorg voor kinderen vanuit het gehele kind benaderd; d.w.z. met oog voor de samenhang tussen fysieke, sociale... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.