Event

Workshop “Risico’s van werken met nanomaterialen op de werkplek”

TNO | Zeist • 10 okt 2017

Blootstelling aan nanomaterialen kan tot gezondheidsrisico’s leiden. In deze workshop presenteren wij u graag een leidraad aan de hand waarvan u deze risico’s kunt vaststellen en beoordelen en wat de beste strategie is voor uw bedrijf om deze risico’s aan te pakken.

We laten ook u aan het woord. Graag horen we uw behoeftes en vragen op het gebied van veilig omgaan met nanomaterialen. Wat zou u helpen?

Deze workshop betreft een herhaling van een deel van de workshop die in februari 2015 is georganiseerd door Nanocentre.

De workshop is bestemd voor bedrijven die werkzaam zijn in de ontwikkeling van nanoproducten, productie en/of toepassing van nanomaterialen of producten die nanomaterialen bevatten. Bent u verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers? Dan is deze workshop voor u. Doorgang vindt plaats bij voldoende deelnemers.

Tijd en plaats: 14.00-17.00 op 10 oktober, TNO te Zeist
Kosten: € 150 per persoon

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich opgeven bij Birgit van Duuren-Stuurman (birgit.vanduuren@tno.nl).  Meer informatie is te vinden op www.nanocentre.nl.

Locatie Zeist

Utrechtseweg 48
3704 HE Zeist

Expertise

Nano Technology

Wij ontwikkelen technologieën die het mogelijk maken om industriële systemen en productieprocessen tot op de nanometer nauwkeurig te beheersen. Daarmee realiseren we een optimale functionaliteit voor... Lees verder
Expertise

Risk Analysis for Products In Development (RAPID)

RAPID verricht onderzoek naar kwaliteit en veiligheid van chemische stoffen, voedingsingrediënten/–producten, geneesmiddelen en nanodeeltjes. Van oudsher speelt het onderzoek binnen RAPID zich af binnen... Lees verder
Agenda

Birgit van Duuren-Stuurman MSc

Contact

Birgit van Duuren-Stuurman MSc

E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.