Event

Workshop Veilig en gezond werken in de bouw

TNO | Utrecht • 31 aug 2017

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Veiligheid, stof, stress, werkdruk; dagelijks komt men er mee in aanraking. Maar het is niet altijd duidelijk wat de mate van blootstelling is of wat men kan doen om het risico te verlagen. Er bestaan veel digitale informatiebronnen en sensoren, die een indruk kunnen geven van mogelijke risico’s tijdens het werk. Het is echter belangrijk dat deze digitale sensoren en informatiebronnen ook daadwerkelijk tijdens het werk gebruikt kunnen worden om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Hier heeft TNO ideeën over die wij graag met het veld willen verkennen. TNO wil een tool te ontwikkelen waarin deze sensoren en informatiebronnen gekoppeld worden.

Interactieve workshop

Op donderdag 31 augustus organiseert TNO van 17.30 – 21.00 uur in Utrecht een interactieve workshop waarin we uw ervaringen, wensen en eisen voor een digitale veiligheids-tool willen bespreken. Tijdens de verzorgde maaltijd brengen wij u op de hoogte over de nieuwste veiligheidsinnovaties en ontwikkelingen op het gebied van veilig werken in de bouw.

Voor wie en aanmelden

Bent u werkzaam in de bouw en wilt u met ons meedenken? U kunt zich nog aanmelden. Het aantal plaatsen is echter beperkt en daarom verzoeken wij u zich z.s.m. per email aan te melden bij Ingrid Raben via ingrid.raben@tno.nl.

Lees ook de uitnodiging voor meer informatie

Lezen

Locatie Utrecht

Princetonlaan 6
3584 CB Utrecht

Ons werk

Veilig werken

Hoe kunnen we het aantal arbeidsongevallen omlaag brengen en een arbeidscultuur creëren waarin veiligheid en gezondheid belangrijke waarden zijn? Bij TNO helpen we bedrijven en de overheid die vraag te... Lees verder
Kennis

Gezond, veilig en productief werken

Als Nederland wil blijven concurreren in de wereldwijde economie, zijn er goede arbeidskrachten nodig. Hoe zorgen we ervoor dat mensen gezond, veilig en productief kunnen werken? Hoe bevorderen we duurzame... Lees verder
Agenda
Contact

Ing. Ingrid Raben

  • externe veiligheid
  • risicoanalyse
  • QRA

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.