Event

Workshops Linked Data op Semantics conferentie

Amsterdam | Meervaart • 11 sep 2017 - 14 sep 2017

Hoe maak je data goed vindbaar en koppelbaar zodat je er echt wat aan hebt? Tussen 11 en 14 september wisselt een internationale groep experts kennis uit over over Linked Data en semantische technologie als de oplossing tijdens de 13e editie van de Semantics conferentie. Op 11 september organiseert TNO interessante workshops met in de avond een bijzondere meetup. Er is nog plaats om deel te nemen.

TNO werkt aan standaards en technologie die gebruikmaken van Linked Data technologie. TNO is daarom lid van het Platform Linked Data Nederland (PLDN). Ook ontwikkelen we in verschillende domeinen oplossingen die gebruikmaken van semantische technologie. TNO en PLDN zijn dan ook nauw betrokken bij de organisatie van de Semantics conferentie. Semantische technologie maakt robuuste, betrouwbare en efficiente data oplossingen mogelijk. Daardoor kunnen belangrijke maatschappelijke vraagstukken worden opgelost. Voor meer informatie over de kansen en mogelijkheden van Semantics en Linked Data is de conferentie de uitgelezen kans!

Op 11 september organiseert TNO samen met PLDN en Kadaster de volgende workshops:

  • Real life Linked data Kadaster use cases for vocabulary management
  • Large scale Public Administration data processing for easy to use Smart Public (City) purposes

Meer informatie over de workshops, meetup en het volledige programma is te vinden op de website van Semantics.

Meer informatie en registratie voor de workshops, meetup en conferentie

Website semantics conferentie
Expertise

Data Science

De afdeling Data Science van TNO bezit expertise over het delen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde data.  Daarbij richten we ons op data-analyse met behulp van machine learning, en... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.