Event

Bezoek TNO op de Hannover Messe 2018

Hannover | Hannover Exhibition Grounds • 23 apr 2018 - 27 apr 2018

Van 23 t/m 27 april vindt de 2018-editie van de Hannover Messe plaats, dé beurs voor internationale industrie. TNO zal ook dit jaar weer samen met Nederlandse bedrijven, organisaties en kennisinstellingen deelnemen. U vindt ons in hal 8, in het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen. Zien wij u daar?

Het hoofdthema ‘Integrated Industry – Connect & Collaborate’ toont de technologische innovaties van morgen. De vijf deelbeurzen Integrated Automation, Motion & Drives (IAMD), Digital Factory, Energy, Industrial Supply en Research & Technology geven een omvattend beeld van de digitalisering van productie- en energiesystemen.

Hannover Messe is de belangrijkste industriebeurs ter wereld en is vaak de eerste keuze van bedrijven voor het lanceren van nieuwe producten. Dit jaar zullen ruim 5.000 exposanten van over de hele wereld aanwezig zijn. Het doel van het Holland Paviljoen is om Nederland internationaal te positioneren, contacten te leggen en het netwerk te vergroten.

In stand D34 presenteert TNO een paar van haar nieuwste innovaties op het gebied van Smart Industry en Optica. Onder de naam Dutch Optics Centre laat TNO, met partners TU Delft, BE precision, solarapp-lab en AR-developers, zien in welke producten optomechtronica een belangrijke rol speelt.

Ook het creëren van nieuwe business door de verregaande digitalisering van het aandachtsgebied Smart Industry komt aan bod. In Hannover laten wij zien hoe je in Nederland competitief kunt produceren door de inzet van 4 zaken: zero defects door 100% inspectie, werkinstructiesystemen voor uw medewerkers in assemblage, het delen van data tussen machines in uw productielijn en tussen uw bedrijf en andere bedrijven, én het zonder programmeerinspanning kunnen omstellen van uw productielijn.

Bezoek de Hannover Messe gratis

Wij bieden u graag een gratis full-event ticket aan. Klik op de aanmeldbutton hieronder en u komt direct in de ticketregistratie terecht. Na registratie ontvangt u het ticket per e-mail. Dit kunt u printen of u gebruikt het toegangsbewijs dat speciaal is toegevoegd voor smartphones. Er is één ticket beschikbaar per geldig e-mailadres.

Gratis aanmelden voor de Hannover Messe?

Aanmelden
Roadmap

Smart Industry

Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van producten, machines en mensen én de inzet van nieuwe productietechnologie. Dit biedt veel kansen voor bestaande en nieuwe... Lees verder
Agenda
Contact

Ir. Bart Snijders

  • optica
  • fotonica

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.