Event

Congres – Duurzame Bouwlogistiek

Randstad • 30 okt 2018

De bouwsector is de crisis voorbij, er zijn volop bouwprojecten, echter materiaal en mensen worden een schaarste. Tijdens het congres - duurzame bouwlogistiek - op 30 oktober 2018 hoort u uit eerste hand over het hoe en waarom van duurzame bouwlogistiek.

De bouwsector is de crisis voorbij, er zijn volop bouwprojecten, echter materiaal en mensen worden een schaarste. Daarnaast zijn veel bouwprojecten in stedelijk gebied. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er toch op tijd, efficiënt, zonder te veel hinder gebouwd kan worden. Welke rol speelt bouwlogistiek hierin en hoe duurzaam is het?

Tijdens het congres op 30 oktober 2018 hoort u uit eerste hand over het hoe en waarom van duurzame bouwlogistiek. Duurzaam in de zin van Emissies, maar ook duurzaam in de zin van hoe ziet de toekomst van bouwlogistiek eruit, wat is mogelijk en realiseerbaar.

Agenda: Deze volgt begin september

Doelgroep: aannemers, opdrachtgevers, omgevingsmanagers, leveranciers en logistiek dienstverleners in bouwlogistiek.

Locatie: Randstad

Om 14:00 uur start het congres (inloop vanaf 13:30) en om 17:30 sluiten we af met een netwerkborrel.

Het congres is gratis te bezoeken, u dient zich wel aan te melden, dit kan vanaf begin september.

Expertise

Sustainable Transport & Logistics

Ten behoeve van schone en duurzame mobiliteit meten, analyseren en modelleren wij voertuig- en verkeersemissies en leggen we het verband met technologieën, rekening houdend met gedrags- en economische... Lees verder
Agenda

Drs. Jannette de Bes-van Staalduinen

Contact

Drs. Jannette de Bes-van Staalduinen

  • supply
  • chain
  • duurzaamheid
  • CO2
  • lean
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.