Event

Intertraffic 20 - 23 maart in Amsterdam

Amsterdam | RAI Amsterdam • 20 mrt 2018 - 23 mrt 2018

Vier dagen lang vindt u de hele branche onder één dak. Alle marktleiders, innovators, stakeholders en experts staan voor u klaar. Bekijk de nieuwste producten, ontmoet nieuwe en bestaande contacten, en update uw kennis, allemaal op één platform: Intertraffic.

Wilt u weten wat de nieuwste Smart Mobility innovaties zijn, wie is waarmee bezig en een update van de nieuwste kennis? Kom dan naar de Intertraffic en laat u inspireren. De mobiliteitssector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Bekijk tijdens Intertraffic oplossingen die de branche biedt op het gebied van Smart Mobility (van coöperatief tot automatisch rijden en Mobility as a Service), Smart Cities, Infrastructuur, Verkeersmanagement, Verkeersveiligheid en Parkeren.

Ontmoet TNO op de Intertraffic op het Dutch Pavilion in hal 8

Ook TNO is aanwezig, u vindt ons op de Dutch Pavilion in hal 8: het Smart Mobility Center. Hier profileren we met 10 Connekt-partners  gezamenlijk de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van mobiliteit (o.a. ITS, MAAS en Smart Mobility). TNO laat tijdens de Intertraffic oplossingen zien rond bereikbare steden; Carbon Reduction Roadmapping en Smart Mobility. Daarnaast zal TNO op het pavilion demo’s geven rond stedelijke planningstool Urban Strategy en  Sim Smart Mobility, een platform dat inzicht biedt in de effecten van Smart Mobility maatregelen.

Hoe houd je steden in de toekomst bereikbaar?

Steden zijn in beweging en staan voor de grote opgave om de woonomgeving van steeds meer inwoners bereikbaar, duurzaam en leefbaar te maken én te houden. Voor een bereikbare stad is een duurzaam en efficiënt mobiliteits- en transportsysteem nodig, dat in relatie staat tot de stad en haar gebruikers. Welke nieuwe patronen met welke modaliteiten ontstaan daarbij? De gebruiker van het mobiliteitssysteem komt steeds meer centraal te staan en goederenstromen krijgen te maken met zelforganisatie. Het is belangrijk dat alle onderdelen van het systeem met elkaar in verbinding staan en met elkaar communiceren. Dit vraagt om integrale oplossingen rekening houdend met alle facetten van het mobiliteitssysteem om zo suboptimalisaties om deelsystemen te voorkomen.  Tegelijkertijd vraagt dit om centrale regie, zodat randvoorwaarden gecreëerd kunnen worden voor decentrale systemen.

Voor wie interessant?

De Intertraffic is de grootste beurs voor de verkeers- en mobiliteitsindustrie met 30.000 bezoekers uit ruim 130 landen. Op deze beurs zijn fabrikanten, importeurs en vertegenwoordigers van oplossingen uit de verkeers-, mobiliteits- en automotive industrie te vinden. Daarnaast bezoeken veel beleidsmakers de beurs.

Kijk voor meer informatie, het programma en aanmelden op www.intertraffic.com

Aanmelden
Nieuws

Toekomstig mobiliteitssysteem: naadloos gebruiken van mobiliteitsdiensten

12 juni 2017
Met de recente economische groei neemt ook het wegverkeer toe. Sinds eind 2014 nemen de files weer toe en de treinen zijn, met name in de spits op een aantal trajecten, heel vol. De verwachting is dat... Lees verder
Agenda

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.