Event

Met korting naar de IIR Praktijk & netwerkdag "Maintenance of Aging Assets"

Carlton Oasis Hotel - Curieweg 1, Spijkenisse • 02 okt 2018

Veroudering is ‘slechts’ een variabele van de uiteindelijke conditie van assets. De echte staat van assets wordt vastgesteld op basis van een set criteria waarin ouderdom er slechts 1 van is. Tijdens de IRR praktijk & netwerkdag Maintenance of Aging Assets neemt TNO u mee in welke factoren bepalend zijn voor de staat van assets. En, als TNO relatie neemt u met korting deel aan deze dag!

Tijdens deze door IRR georganiseerde dag wordt aan de hand van drie ontwikkelingen toegelicht waar asset managers op voorbereid moeten zijn. Bent u asset owner/manager en benieuwd waarom TNO van mening is dat veroudering in asset management slechts een factor naast vele anderen is? Om 09:15 uur praat Johan van Middelaar van TNO Safety u op dit punt bij.

Over dit event

De praktijk & netwerkdag Maintenance of Aging Assets wordt georganiseerd door IRR. Het biedt u een platform dat u helpt bij het maken van keuzes als het gaat om vervanging, levensduurvoorspelling/-verlenging en het investeren in assets. U krijgt kennis & inzicht van anderen uit de industrie door middel van praktijkcases die u kunt toepassen binnen uw eigen werkzaamheden. Daarnaast bent u in de gelegenheid collega’s uit de industrie te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. TNO ziet u daar graag.

Korting voor TNO relaties

De organisatie en verantwoordelijkheid voor deze bijeenkomst is in handen van IRR. U vindt op hun website meer informatie over aanmelding en kosten. Met code 70253TNO krijgt u 20% korting op uw deelnamekosten.

Met 20% korting naar dit event?

Meld u aan met kortingscode 70253TNO op de site van organisator IRR.

aanmelden
Kennis

Externe veiligheid

Incidenten met de productie, de opslag of het transport van gevaarlijke stoffen (dat wil zeggen toxische, brandbare of explosieve stoffen) kunnen een risico vormen voor de omgeving, zeker indien deze... Lees verder
Ons werk

Industriële veiligheid

Industriële activiteiten zullen nooit volledig risicoloos kunnen verlopen. Het is daarom van groot belang dat de risico's goed in kaart zijn gebracht en dat adequate risicoreducerende maatregelen zijn... Lees verder
Ons werk

EFFECTS - software voor veiligheidsstudies

EFFECTS is geavanceerde software die gebruikt wordt bij het uitvoeren van veiligheidsstudies binnen met name de (petro-)chemische industrie. De software berekent de fysische effecten die optreden bij... Lees verder
Agenda

Drs. ing. Fred Hartendorf

Contact

Drs. ing. Fred Hartendorf

E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.