Event

Met korting naar de IIR Praktijk & netwerkdag "Maintenance of Aging Assets"

Carlton Oasis Hotel - Curieweg 1, Spijkenisse • 02 okt 2018

Veroudering is ‘slechts’ een variabele van de uiteindelijke conditie van assets. De echte staat van assets wordt vastgesteld op basis van een set criteria waarin ouderdom er slechts 1 van is. Tijdens de IRR praktijk & netwerkdag Maintenance of Aging Assets neemt TNO u mee in welke factoren bepalend zijn voor de staat van assets. En, als TNO relatie neemt u met korting deel aan deze dag!

Tijdens deze door IRR georganiseerde dag wordt aan de hand van drie ontwikkelingen toegelicht waar asset managers op voorbereid moeten zijn. Bent u asset owner/manager en benieuwd waarom TNO van mening is dat veroudering in asset management slechts een factor naast vele anderen is? Om 09:15 uur praat Johan van Middelaar van TNO Safety u op dit punt bij.

Over dit event

De praktijk & netwerkdag Maintenance of Aging Assets wordt georganiseerd door IRR. Het biedt u een platform dat u helpt bij het maken van keuzes als het gaat om vervanging, levensduurvoorspelling/-verlenging en het investeren in assets. U krijgt kennis & inzicht van anderen uit de industrie door middel van praktijkcases die u kunt toepassen binnen uw eigen werkzaamheden. Daarnaast bent u in de gelegenheid collega’s uit de industrie te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. TNO ziet u daar graag.

Korting voor TNO relaties

De organisatie en verantwoordelijkheid voor deze bijeenkomst is in handen van IRR. U vindt op hun website meer informatie over aanmelding en kosten. Met code 70253TNO krijgt u 20% korting op uw deelnamekosten.

Met 20% korting naar dit event?

Meld u aan met kortingscode 70253TNO op de site van organisator IRR.

aanmelden
Agenda
Contact

Drs. ing. Fred Hartendorf

  • Sensoren
  • Luchtkwaliteit
  • Milieu
  • Gezondheid

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.