Event

Neem deel aan de ronde-tafel discussie 'Connected Worker'

Utrecht | DeFabrique • 02 nov 2018

Medewerkers in fabrieken, mijnen, chemische fabrieken, energiecentrales en op de bouwplaats verrichten voortdurend complexe taken onder vaak moeilijke omstandigheden en in uitdagende gezondheids- en veiligheidsomstandigheden. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële Health & Safety omvatten ook de toekomstige inzet van sensoren, 5G verbindingen, slimme wearable en wetenschappelijke algoritmen en real-time data-analyse.

Meer weten? Neem ook deel!

Meld je aan voor de round table tijdens de Accenture Innovation Summit 2018

Aanmelden

Verbeteren van welzijn en prestaties van werknemers in de industrie

TNO en Accenture werken aan oplossingen om het welzijn en de prestaties van de industriële werknemer te verbeteren. Dit noemen wij de "connected worker". Daarbij wordt werknemers gedurende de dag begeleid op basis van werkorders, deskundige ondersteuning, 3D-virtual reality en augmented reality-inzichten, en monitort en voorspelt slimme sensortechnology op basis van blootstelling aan omgevingsrisico's en geeft de medewerker vroegtijdige waarschuwingen waar nodig.

Tijdens een gezamenlijke ronde-tafel discussie, onderdeel van de Innovation Summit 2018, laten TNO en Accenture u kennismaken met de mogelijkheden en spreken we door wat er mogelijk is voor uw praktijk. Deelnemen? Schrijf u in via de actie-knop! Geef svp aan dat u door TNO bent uitgenodigd.

Expertise

Environmental Modelling, Sensing & Analysis

TNO is een internationaal erkend specialist in o.a. schade-, materiaal-, forensisch- en milieuonderzoek. Ons onderzoek en expertise onderscheidt zich ten opzichte van routine analyse-onderzoek.  We ontwikkelen... Lees verder
Agenda

Drs. ing. Fred Hartendorf

Contact

Drs. ing. Fred Hartendorf

E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.