Event

Ontmoet TNO bij de Landelijke Econometristendag

Nieuwegein | NBC Congrescentrum • 07 feb 2018

Wil jij uitzoeken of TNO bij jou past? Ontmoet TNO tijdens de Landelijke Econometristendag op woensdag 7 februari in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Op de Landelijke Econometristendag (LED) vind je ruim 45 bedrijven, waaronder TNO. Deze beurs richt zich op studenten van de studiegebieden econometrie, operationeel onderzoek en actuariële wetenschappen.

Doe mee met onze TNO case

TNO staat voor innovatie, daarom reageren we altijd op de dingen die om ons heen gebeuren. Als je deelneemt aan de TNO case, geven wij je een uitdagende case over een actueel onderwerp.
In de afgelopen jaren hebben de cases bijvoorbeeld in het teken gestaan van de introductie van robots in operatiezalen en het effect hiervan op de logistiek, het drama dat Sven Kramer meemaakte tijdens de 10-km schaatsen op de Olympische Spelen en een mobiel netwerk dat grote hoeveelheden data kan verwerken tijdens de Elfstedentocht.
Tijdens de case brengen we inhoud en actuele onderwerpen samen, waarbij jij de taak hebt om jouw econometrische kennis te gebruiken om tot een goede oplossing te komen. Dus, wil jij verrast worden door een inhoudelijke en actuele case, doe mee aan onze TNO case en neem de uitdaging aan!

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij TNO? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en staan open voor al je vragen.

LED it be your day!

Meer informatie vind je op de website van de Landelijke Econometristendag (LED).

Bezoek de website van LED 2018
careerlandingspage

Werken bij TNO: versterk ons team

Lees verder
Algemeen

De impact van Econometrie bij TNO

Het werk van TNO heeft impact op de samenleving. Onze econometristen leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Hun opdrachten lopen uiteen van wetenschappelijk onderzoek tot consultancy, van beleidsstudies... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.