Event

Ontmoet TNO op De Delftse Bedrijvendagen

TU Delft | Delft • 20 feb 2018

De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit een jaarlijks traject van vier evenementen. Studenten leren solliciteren op de sollicitatietrainingen, waarna ze in contact komen met alle bedrijven op de Presentatiedagen. Ontmoet TNO op 20 februari! Daarna krijgt de student de kans om bij de bedrijven langs te gaan tijdens de Inhousedagen. Tenslotte is er de mogelijkheid om een oriënterend of solliciterend gesprek te voeren tijdens de Gesprekkendagen.

TNO is op dinsdag 20 februari aanwezig  tijdens de presentatiedagen. Dit is het grootste evenement van de Delftse Bedrijvendagen.

Je kunt onze presentatie bijwonen van 12.00 – 12.40 uur in Collegezaal A.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij TNO? Kom dan langs en praat met onze collega’s of kom naar de presentatie. We zien je graag op 20 februari!

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder
Agenda

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.