Event

Opening van World Horti Center

World Horti Center | Naaldwijk • 07 mrt 2018

Op woensdag 7 maart 2018 wordt het World Horti Center, het mondiale kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw, geopend door hare Majesteit Koningin Máxima. Bij de opening geeft minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit haar visie op de sector. TNO is participant in het WHC en houdt een workshop over data driven integrated growing systems.

World Horti Center laat zien hoe een bijdrage wordt geleverd aan het vinden van oplossingen voor grote maatschappelijke thema’s, zoals voedselvoorziening, voedselveiligheid, watermanagement, duurzaamheid en gezondheid van mensen.

Deze dag willen we iedereen die belangrijk is voor het World Horti Center kennis laten maken met het ondernemerschap, onderzoek en onderwijs dat dagelijks in dit toonaangevende innovatiecentrum samen komt.

Demonstraties, workshops

Woensdagmiddag, van 14.00 - 17.00 uur kunnen sectorgenoten ervaren wat er voor hun in het World Horti Center te vinden is. Participanten van World Horti Center laten aan bedrijven zien wat zij te bieden hebben d.m.v. demonstraties, workshops en showcases. Die middag staat kennisoverdracht en het samenwerken met onderwijs- en onderzoeksprojecten centraal. Er worden diverse workshops aangeboden, rondleidingen verzorgt, er is een speakers corner waar bedrijven en studenten een podium krijgen, een InnovationXperience waar de nieuwste ontwikkelingen worden getoond en de gehele dag is de jaarrond expositievloer te bezoeken waar bedrijven vanuit de volle breedte van de sector vertegenwoordigd zijn.

Ontmoet TNO tijdens de opening

Ook TNO is vertegenwoordigd met een fieldlab in het World Horti Center. Tijdens de opening is er op de stand van TNO een demonstratie van SIOM (Systeem Integratie en Optimalisatie Model) en wordt kennis en expertise gedeeld rond het concept 'Data Driven Growing Systems': big data voor optimale kasconcepten in glastuinbouw.

Aanmelden middagprogramma 13.30 - 17.00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van World Horti Center

Aanmelden
Ons werk

Data driven integrated growing systems: gegarandeerde teeltprestatie door het gebruik van big data in de glastuinbouwsector

Met behulp van big data en ICT werkt TNO aan de verdere ontwikkeling van digitaal telen. Digitaal telen is de toekomst van innovaties in de glastuinbouwsector en gaat verder dan louter de bouw van een... Lees verder
Kennis

Glastuinbouw: verduurzamen met datagedreven bedrijfsvoering

De glastuinbouw is een belangrijke motor van de Nederlandse economie. De glazen tuinbouwkas met zijn technische installaties is een belangrijk exportproduct geworden. Nederlandse toeleveranciers exporteren... Lees verder
Agenda
Contact

Ir. Egon Janssen

  • glastuinbouw
  • kassenbouw
  • MKB
  • loket
  • tuinbouw

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.