Event

Seminar Ultradiepe Geothermie

NBC Congrescentrum, Nieuwegein • 22 feb 2018

De partijen uit het samenwerkingsprogramma Green Deal Ultradiepe Geothermie (UDG), waarin TNO participeert, organiseren op 22 februari 2018 het UDG seminar in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Het doel van het seminar is om belangstellenden te informeren over de Green Deal UDG en het bijbehorend exploratie werkprogramma en het kennis- en expertise programma. Heeft u interesse? Meld u dan aan, dit kan via onderstaand formulier.
We zien uit naar uw komst.

Over UDG

UDG is een samenwerkingsprogramma tussen overheid, TNO en zeven consortia en is gericht op het vergroten van het inzicht in de kansen van geothermie op grote diepte (vanaf 4 kilometer) met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan een duurzame energievoorziening. De Green Deal UDG is opgezet door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Energie Beheer Nederland (EBN) en TNO. Enerzijds om de ontwikkeling van diepe geothermie in Nederland in gang te zetten, anderzijds om veiligheid en aandacht voor de omgeving te waarborgen.

Aanmelden

naar aanmeldformulier
Nieuws

TNO levert kennis voor winning ultra diepe geothermie

19 juni 2017
TNO gaat samen met Energiebeheer Nederland (EBN) en het ministerie van Economische Zaken bedrijven ondersteunen met de nieuwste kennis van de diepe ondergrond. Vandaag hebben zeven consortia van bedrijven... Lees verder
Agenda
Contact

Yvonne Schavemaker MSc

  • shale gas
  • tight gas
  • exploration
  • upstream
  • geomechanics

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.