Event

Small Big Data Congress 2018

Den Haag • 27 sep 2018

Op 27 september 2018 organiseert TNO, in samenwerking met het Big Data Value Center, het vijfde Small Big Data Congress! We bieden een parallele, actieve sessie in het grotere Applied AI congress. Deze sessie streeft naar het bieden van een overzicht van praktische en innovatieve toepassingen op basis van big data. Wilt u weten wat er gebeurt in toegepast onderzoek met big data? En wat er al met big data kan worden bereikt? Woon onze track bij!
Impressie van het Small Big Data Congress van 2016

Programma en onderwerpen


Het Small Big Data Congress is nu een onderdeel van het grotere Applied AI congres. Details over het programma, tijdschema en registratie vindt u op bijbehorende webpagina.

De SBDC track geeft een overzicht van praktische en innovatieve toepassingen op basis van big data. Series van drie-minuten-pitches nemen het publiek mee langs de laatste inzichten in en ontwikkelingen met big data in Nederland. Door het bieden van een podium aan een diversiteit aan sprekers, streeft het Small Big Data Congress naar het creëren van onverwachte combinaties tussen industrie, overheid en onderzoek.

Het SBDC doet dit middels een actieve sessie, waarin drie-minuten-pitches worden gegeven over nieuwe resultaten met of nieuwe toepassingen van big data. We hebben MKB’ers, grotere bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten uitgenodigd om hun nieuwste innovaties te delen. Elke pitch nodigt uit tot follow-up na de pitch-sessie, die wij door middel van de netwerksessie mogelijk maken. Wij streven ernaar u te verbinden met potentiële partners en klanten.

Om een indruk te krijgen van het Small Big Data Congress van in 2016, kijkt dan eens in ons programmaboekje en op ons YouTube-kanaal.

Mocht u interesse hebben om een pitch te geven tijdens het de SBDC track, dan nodigen wij u van harte uit om zich aan te melden. Dit kunt u doen door uw contactgegevens en onderwerp voor de pitch te mailen naar mike.wilmer@tno.nl. Wees hier snel mee, er is slechts beperkte ruimte voor pitches.

Op de Big Data Expo wordt een selectie van de pitches van het Small Big Data Congres gegeven.

Schrijf nu in

mail
Expertise

Data Science

De afdeling Data Science van TNO bezit expertise over het delen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde data.  Daarbij richten we ons op data-analyse met behulp van machine learning, en... Lees verder
Agenda
Contact

Ir. Freek Bomhof

  • Data analyse
  • artificial intelligence
  • big data

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.