Event

Small Big Data Congress 2018

Omgeving Utrecht/Amersfoort • 27 sep 2018

Op 27 september 2018 organiseert TNO, in samenwerking met het Big Data Value Center, het vijfde Small Big Data Congress! Dit congres presenteert praktische en innovatieve toepassingen op basis van Big Data. Bent u geïnteresseerd in toegepast onderzoek met Big Data? Wilt u weten wat Big Data voor u kan betekenen? Woon dan ons congres bij!
Impressie van het Small Big Data Congress van 2016

Tijdens het plenaire gedeelte wordt u meegenomen in de toekomst van Big Data: wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van onderzoek, maar ook op gebied van oplossingen. Doormiddel van FACT en FAIR worden verschillende factoren toegelicht om toekomstbestendige diensten te ontwikkelen.

Vervolgens krijgt u in series van drie-minuten-pitches inzicht in de ontwikkelingen van Big Data in Nederland. Door het bieden van een podium aan een diversiteit aan sprekers, streeft het Small Big Data Congress naar het creëren van onverwachte combinaties tussen industrie, overheid en onderzoek. We hebben MKB’ers, grotere bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten uitgenodigd om hun nieuwste innovaties te delen. Elke pitch nodigt uit tot follow-up na de pitch-sessie, die wij door middel van de netwerksessie en workshops mogelijk maken. Wij streven ernaar u te verbinden met potentiële partners en klanten.

In de middag zijn er besloten workshops om een tandje dieper in de materie te duiken, en mogelijkheden tot samenwerking te verkennen. Op dit moment worden workshops georganiseerd door TNO, BDVC en PLDN.

Wilt u graag meedoen aan het congress door een pitch te geven of een workshop te organiseren, neem dan contact met ons op. Registratie opent binnenkort, dus houdt de website in de gaten!

Wilt u meer weten over het Small Big Data Congress?

Neem contact op met Freek Bomhof

Neem contact op
Expertise

Data Science

De afdeling Data Science van TNO bezit expertise over het delen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde data.  Daarbij richten we ons op data-analyse met behulp van machine learning, en... Lees verder
Agenda

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.