Event

Symposium binnenmilieu in energie efficiente woningen (ISIAQ.nl )

TU Eindhoven • 05 apr 2018

ISIAQ.nl organiseert op donderdagmiddag 5 april 2018 een symposium. Deze middag staat in het teken van onderzoek naar het binnenmilieu van energiezuinige woningen. Tijdens het symposium zullen Nederlandse studies op het gebied van binnenmilieu en gezondheid in energiezuinige woningen worden belicht.

Dit is het eerste symposium wat integraal kijkt naar het binnenmilieu in energiezuinige woningen. Tot nu toe was de focus vaak op woningniveau.  Echter in dit symposium zal de laatste stand van de wetenschap wat betreft het effect van binnenlucht in de verschillende vertrekken worden gepresenteerd. Wat is het effect van ventilatie op slaapkwaliteit in de slaapkamer? Hoe voorkom je schimmel in de badkamer? TNO zal aan het symposium een bijdrage leveren middels een lezing door Piet Jacobs over het belang van kookafzuiging in de keuken/woonkamer van luchtdichte energiezuinige woningen.

Verontreinigingen in de verschillende kamers

Aanmelden (gratis toegang) kan via de ISIAQ.nl website

naar isiaq.nl
Ons werk

Wat je moet weten over fijnstof dat vrijkomt bij het koken

Bakluchten die vrijkomen bij het koken zijn lang vooral gezien als een geurprobleem. Echter, in deze baklucht bevinden zich ook deeltjes kleiner dan 1 µm die een bijdrage vormen aan PM2,5 dat ook wel bekend... Lees verder
Agenda
Contact

Ir. Piet Jacobs

  • binnenmilieu
  • fijnstof
  • PM2.5

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.