Event

Symposium 'Circulair bouwen: think big, start small'

Amsterdam | Broeinest • 18 sep 2018

TNO organiseert een symposium rondom circulaire producten en processen in de bouw. Tijdens het symposium zullen verschillende bedrijven hun ervaringen met en visie op Circulariteit in de bouwsector delen. Toeleveranciers, aannemers en afvalverwerkers: verschillende rollen vanuit de keten zijn vertegenwoordigd!

U kunt zich aanmelden voor het symposium 'Circulair bouwen: think big, start small' via het formulier

Aanmelden

Als afronding van een tweetal projecten met verschillende (MKB-) bedrijven organiseert TNO een symposium rondom circulaire producten en processen in de bouw.

Tijdens het symposium zullen verschillende bedrijven hun ervaringen met en visie op Circulariteit in de bouwsector delen. Toeleveranciers, aannemers en afvalverwerkers: verschillende rollen vanuit de keten zijn vertegenwoordigd!

Met presentaties van GP Groot, Ubbink, Trebbe Bouw BV, Stonecycling, Alkondor Hengelo B.V. en TNO.

Aan de twee projecten hebben de volgende bedrijven deelgenomen

Project Circulair ontwerpen en produceren
Trebbe Bouw BV, Ubbink, BUVA rationele bouwprodukten B.V., Vilton, Vadeko, ITW Industry, Westerveld & Nederlof BV, De Groot Vroomshoop

Project Fieldlab Circulair Hout
Biltz Bouw en Onderhoud, De Stiho Groep BV, Helwig Timmerfabriek B.V., Mevo Houtindustrie, WEBO, Weekamp Deuren, GP Groot.

Symposium 'Circulair bouwen: think big, start small'
Dinsdag 18 september 2018, 13:00 – 17:00 uur, Broeinest te Amsterdam-Noord
Aansluitend een borrel

Lees het Programma Symposium 'Circulair bouwen: think big, start small'

Lezen
Ons werk

Recycling van houten deuren

Bij renovatie- en sloopprojecten gaan jaarlijks vele duizenden hardhouten deuren op de vuilnishoop om uiteindelijk in de verbrandingsoven te eindigen. Zonde, want er zit veel herbruikbaar hout in. TNO... Lees verder
Ons werk

Circulair beton: duurzaam en veilig

De bouw kan een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van de ambitie ‘Nederland circulair in 2050’. De sector verbruikt nu 50% van de grondstoffen. De hoeveelheid bouwafval bedraagt jaarlijks... Lees verder
Agenda
Contact

Sanne van Leeuwen, MSc

  • innovatie
  • bouw
  • circulair
  • innovatiecentrum bouw
E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.