Event

Symposium over Workplace Innovation tijdens EURAM 2018

Reijkjavik, IJsland | University of Iceland • 20 jun 2018 - 23 jun 2018

Tijdens de EURAM 2018 van 20 tot en met 23 juni vindt er een symposium plaats over recente en toekomstige ontwikkelingen over ‘WorkPlace Innovation’ vanuit wetenschappelijk, praktisch en beleidsmatig perspectief. ‘Workplace innovation’ (WPI) of ‘Sociale innovatie’ in Nederland en ‘Innovatieve werkorganisatie’ in België maakt een herleving door in het Engelstalige werkgebied en in Europa in het bijzonder.

Terugblikkend in de tijd dateert WPI al uit de begindagen van het naoorlogse sociotechnische systeemdenken, waarbij het, bij verandering en innovatie, in essentie gaat om aandacht voor de combinatie van het sociale en technische systeem in organisaties.

Door de toenemende en snelle technologische ontwikkelingen van digitalisering, robotisering, Internet of Things, Big Data en Blockchain, is er opnieuw aandacht voor het gelijktijdig beschouwen van techniek, organiseren en personele inzet om te komen tot economische groei en gezond en veilig werken tegelijkertijd. Peter Oeij (TNO), Diana Rus en Frank Pot hebben hier recent een boek over uitgegeven.

Heeft u vragen over het congres dan kunt u contact opnemen met Peter Oeij.

Meer informatie over EURAM 2018 en het symposium.

Kennis

Gezond, veilig en productief werken

Als Nederland wil blijven concurreren in de wereldwijde economie, zijn er goede arbeidskrachten nodig. Hoe zorgen we ervoor dat mensen gezond, veilig en productief kunnen werken? Hoe bevorderen we duurzame... Lees verder
Expertise

Sustainable Productivity & Employability

De Expertisegroep Sustainable Productivity and Employability verbetert de duurzame arbeidsproductiviteit in organisaties. Met duurzaam bedoelen we dat oplossingen aansluiten bij wat bijdraagt aan gezondheid... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.