Event

TNO focust op 'Duurzaam en Smart' tijdens de Innovation Expo 2018

RDM Onderzeebootloods, Rotterdam • 04 okt 2018

Op 4 oktober heten wij u van harte welkom in het TNO Lab van de Innovation Expo 2018: Global challenges, Dutch solutions. De Innovation Expo 2018 is van 09.00 – 20.00 uur open voor bezoekers. U kunt doorlopend genieten van een bruisende expovloer (deze sluit om 18.00 uur) met interessante en verrassende innovaties, zoals die van TNO.

Aanmelden

Download de netwerk app

innovationexpo2018.nl

Als vliegwiel organisatie werken we bij TNO dagelijks aan het opstarten en versnellen van innovatieprocessen door onze kennis te combineren met die van onze partners.

TNO Innovatie Lab

Op het TNO Innovation Lab vindt u het nieuwste op het gebied van milieu-onderzoek, de toepassingen van Wifi onder water, ontwikkelingen richting zelfrijdende auto's en onze bijdragen aan de Energietransitie. Met een dynamisch dagprogramma van korte pitches, praten onze onderzoekers u bij over trends in technologie en de mens als centrale factor hierin. Zo kan met de North Sea Energy game worden ervaren hoe het zou zijn om als Burgermeester de Noordzee te besturen.

Toekomst Noordzee

ECN part of TNO is de samenwerking met SummerLabb gestart om bij de vele discussies tussen de gebruikers van de Noordzee, ook het publiek een stem te geven. “De rol van de Noordzee in de energietransitie heeft impact op alle gebruikers zoals vissers, scheepvaart, energieopwekking, maar ook natuur,” aldus Rene Peters van ECN part of TNO. “We moeten een goede balans vinden tussen energie, economie en ecologie, dat is belangrijk voor ons allemaal. De Burgemeester van Jouw Noordzee moet hierover in gesprek met alle stakeholders en dus ook met jongeren. ECN part of TNO wil samen met SummerLabb jongeren betrekken bij de discussie over de toekomst van de Noordzee en de innovaties die tot versnelling van de energietransitie moeten leiden.”

Passie voor Innovatie

Innoveren is het delen van kennis en kunde, maar ook het delen van passie voor ons werk en de onderwerpen waarmee wij dagelijks werken. TNO is de innovatieorganisatie van Nederland en we willen graag in contact komen met anderen die net zoveel passie voor innovatie hebben als wij. Heb je net als wij passie voor innovatie? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Meld je dan aan voor het evenement.

Aanmelden en meedraaien

Wil je ook meedraaien aan het vliegwiel voor innovatie? Bezoek dan het TNO Innovatie Lab. Meld je aan voor het evenement en download de app voor het maken van afspraken met onze onderzoekers. Met deze app kun je tijdens de Expo niet alleen het programma volgen, maar ook – van te voren zelfs al! – afspraken maken om elkaar te ontmoeten.

Voor meer informatie over aanmelden en de netwerkapp, bezoek de website van de Innovatie Expo 2018

De Innovation Expo 2018 wordt georganiseerd door de gezamenlijke ministeries.

Agenda
Contact

Drs. Jonneke Klinkenberg

  • Communicatie
  • Marketing
E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.