Event

TNO op Offshore Energie beurs

Amsterdam | RAI • 23 okt 2018 - 24 okt 2018

De Offshore Energie Beurs is het grootste energie evenement van Europa. De werelden van olie, gas,  offshore wind en marine industrie komen hier samen. Door de vele ontwikkelingen in de offshore energie branche is dit een goede gelegenheid om te netwerken en de verdieping te zoeken over de toekomst van energie.

Programma

Op het driedaagse programma staan interessante keynotes, thema sessies, master classes en een community square over technologische innovaties die wellicht een oplossing kunnen bieden voor de strategische uitdagingen waar de energie industrie in de toekomst mee te maken krijgt.

Schrijf je in voor een TNO sessie

Het belooft een interessant programma te worden met inspirerende sprekers. Waar kun je onze experts ontmoeten?

24 Oktober 09.00 – 11.00: Clym Stock Williams praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wind operations en strategische onderhoudsplanning.

23 Oktober 12.00 – 14.00: Peter Eecen kijkt vanuit Marine Space naar een aantal specifieke case studies zoals zeewier producting, drijvende solarpanelen en de synergie tussen olie en gas.

Ontmoet onze experts

Je kunt ons vinden op het Holland Paviljoen stand nummer 1000V. Daar presenteren we de laatste innovaties en technologieën, denk aan: LNG, drones, wind support systemen, onderhoud voor windturbines en onze nieuwe klimaatatlas.

We zien je graag op Offshore Energie.

Roadmap

Maritime & Offshore

Nieuwe mogelijkheden van digitalisering bij constructies, de energietransitie naar ‘zero-emission shipping’ en veilige constructies op zee. Met deze en andere voorbeelden van toegepast onderzoek maakt... Lees verder
Roadmap

Naar grootschalige opwekking van windenergie

De Nederlandse overheid heeft met de energiesector afgesproken dat al in de nabije toekomst een substantieel deel van alle energie uit duurzame bronnen zal worden opgewekt. Naast zonne-energie, is windenergie... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.