Event

TNO Student Construction Challenge

MEC Bouwlab, Delft • 01 mei 2018

Ben jij een Masterstudent op het gebied van Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Maritieme Techniek, Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek en word je enthousiast van constructies? Dan daagt TNO je uit!

TNO werkt aan complexe uitdagingen voor allerlei constructies, variërend van schepen, sluizen en dijken tot wegen, bruggen en gebouwen. We combineren theoretische kennis van materialen, mechanica en dynamica met praktische experimenten, monitoring en analyse.

Tijdens de TNO Student Challenge dagen de afdelingen Structural Dynamics en Structural Reliability je uit om een creatieve oplossing te bedenken voor een complex probleem dat typerend is voor het werk dat we bij TNO doen. Je leert de experts kennen, bekijkt de labfaciliteiten en werkt in een team samen aan een oplossing voor de casus. Ga jij de uitdaging aan?

Programma

  • Ontmoet TNO-experts in jouw vakgebied;
  • Bezoek onze unieke labfaciliteiten;
  • Los een uitdagende case op in een multidisciplinair team;
  • Pitch je oplossing en win een fantastische prijs.

Datum

1 mei 2018; 13:00 - 17:00 uur; met afsluitende netwerkborrel

Plaats

TNO MEC-Bouwlab
Bakemastraat 97K
2628 ZS Delft
(Naast de campus van de TU Delft)

Ga jij de uitdaging aan?

Meld je uiterlijk 17 april 2018 aan.

We selecteren slechts 20 studenten om dit jaar deel te nemen. Je hoort uiterlijk 20 april per mail bericht over je deelname.

Ga jij de uitdaging aan?

Meld je nu aan!
Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
Algemeen

Ontmoet TNO op banenbeurzen

TNO organiseert regelmatig dagen voor werkzoekenden. Ook staan we op beurzen, bedrijven- en banendagen. Wil je nader kennismaken met TNO? Wij staan je tijdens onze evenementen graag te woord en beantwoorden... Lees verder
Agenda
Contact

Dr. Mira Vasic

  • Structural Reliability

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.