Event

Topsector Logistiek Congres

Eindhoven | Philips Stadion • 29 mrt 2018

Op donderdag 29 maart 2018 organiseert de Topsector Logistiek in samenwerking met TKI Dinalog, Connekt, TLN, TNO en partners het jaarcongres van de Topsector Logistiek. De winst van duurzaamheid staat dit jaar als thema centraal. Hoe zorg je ervoor dat de bedrijfsvoering in de logistiek duurzaam en tegelijkertijd winstgevend is?

Programma
9.15       Ontvangst
10.00     Aftrap door Aad Veenman, boegbeeld van de Topsector Logistiek
              - Motivatiespeech door Toon Gerbrands, directeur PSV
11.30     Netwerklunch
12.45     Break-out sessies
14.00     Pauze
14.15     Break-out sessies
15.45     Speech door Stientje van Veldhoven, staatssecretaris van het Ministerie van Waterstaat en Infrastructuur
16.30     Borrel

TNO organiseert de volgende break-out sessies tijdens het congres Topsector Logistiek:

Solve it! ervaar zelforganiserende logistiek

Richt de logistieke keten in op basis van diverse producten en ervaar hoe de ontwikkelingen in de logistiek van centrale regie versus een meer zelf organiserend systeem invloed hebben op uw aansturing en organisatie. Welke vorm past het beste bij uw organisatie en hoe speelt u in op de veranderende klantvraag in de keten? Speel het tafelspel Solve it! For futureproof logistics. Een op de logistieke toekomst gericht spel, ontwikkeld voor logistieke dienstverleners. Als speler leert u keuzes te maken voor de wijze van aansturing van de logistieke keten en investeringen die daarvoor gemaakt moeten worden. Ervaar zelf het verschil tussen zelfgeorganiseerde en centraal geregelde logistiek. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

MasterShipper: synchromodaal verladersgame

Geef synchromodaal vervoer een kans van slagen door de wensen en eisen van de verlader te begrijpen. In het proces van synchromodaal vervoer is de verlader een cruciale schakel: zij zijn opdrachtgever en stellen eisen aan het vervoer. Tijdens de digitale MasterShipper game kruipt u in de huid van de logistieke dienstverlener en verkrijgt u inzichten in de voordelen van synchromodaal vervoer. De game is ontwikkeld in navolging op het succesvolle SynchroMania.

Experienceboulevard

Gedurende de dag ervaart u de nieuwste innovatieve oplossingen in de logistiek op de Experienceboulevard. TNO experts staan u graag te woord om te vertellen over data driven innovaties in de logistiek: over de toepassing van Control Towers, slimme data voor innovatie in de logistiek en de toekomst van transport: autonoom rijden en varen.

Meer informatie en aanmelden

Bezoek de congrespagina of meld u hieronder direct aan.

Aanmelden voor congres Topsector Logistiek

naar formulier
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.