Event

Beleef de BRO op het Nationaal Deltacongres 2019

Goes • 14 nov 2019

Geologische Dienst Nederland, onderdeel van TNO, is namens de Basisregistratie Ondergrond (BRO) dit jaar aanwezig op de Deltaparade van het Nationaal Deltacongres. Onze focus ligt op het beleven van de ondergrond. Dat doen we onder meer met 3D-visualisaties. Bezoek ons in de stand van de BRO op 14 november!

De deltacommissaris organiseert op 14 november het tiende Nationaal Deltacongres in de Zeelandhallen in Goes. Het doel is om iedereen die actief is op het gebied van water en betrokken is bij het Deltaprogramma met elkaar te verbinden. Tijdens dit congres kunnen mensen van maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, wetenschap en overheden die aan het Deltaprogramma werken de onderlinge banden aanhalen en kennis met elkaar delen.

Deltaparade

Op de Deltaparade vindt u stands binnen de gebieden en thema’s van het Deltaprogramma en aanverwante programma’s, innovaties en projecten, zoals de BRO. De Deltaparade is dé ontmoetingsplek op het Deltacongres. Ontdek wat er speelt en ga in gesprek met aanwezige experts en bestuurders. Of bezoek een van de korte sessies die zijn geprogrammeerd in de theaters en domes. De BRO verzorgt de subsessie ‘Sterke Dijken: 3D-visualisatie doorbraak bij Sterke Lekdijk’. Tijdens deze sessie vertelt o.a. de projectleider van HDSR over het project Sterke Lekdijk. Laat u in onze stand inspireren door een film over een digital twin van de Sterke Lekdijk, wandel virtueel over de Lekdijk en ontdek de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van ondergronddata en –modellen bij actuele maatschappelijke thema’s. Wij gaan hierover graag met u in gesprek!

Aanmelden

U kunt het Nationaal Deltacongres gratis bezoeken. Geologische Dienst Nederland, onderdeel van TNO, ontmoet u graag in de stand van de BRO!

Agenda
Contact

Ir. Stephan Gruijters

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.