Event

Dutch Technology Week 20 t/m 25 mei 2019

20 mei 2019 - 25 mrt 2019

De 8e editie van de Dutch Technology Week (DTW) vindt dit jaar plaats van 20 t/m 25 mei 2019 in Eindhoven e.o. Tijdens deze week worden wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.


DTW en de (event-)partners organiseren met elkaar gedurende de week ruim 50 events voor de verschillende doelgroepen waaronder o.a. Quiz Night XL, Night of the Nerds en Female Tech Heroes.

Ga naar de website

Bezoek de website

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.