Event

Fueling the Future Summit 2019 - Waterstof 1 oktober

01 okt 2019

Op dinsdag 1 oktober lanceert TNO de eerste impressie van het gloednieuwe Waterstof Faraday-lab op de Fueling the Future Summit 2019.

Neem contact op met

Lennart van der Burg

Neem nu contact op

De Summit richt zich voornamelijk op het onderwerp waterstof. Waterstof wordt door veel experts gezien als de brandstof in de energietransitie. Er zijn ook vragen rondom waterstof: hoe kunnen we dit potentieel benutten en uitrollen in de sectoren mobiliteit, industrie en energie? Hoe kunnen we de waterstofeconomie opschalen? Het antwoord op deze vragen vinden we in samenwerken en kennis delen door overheid, industrie en kennisinstellingen.

TNO presenteert het Faraday-lab

Faraday is een open innovatielab dat zich richt op het optimaliseren van bestaande elektrolysetechnologieën zoals PEM, alkaline, SOEC en AEM. Om de klimaatdoelstellingen en een CO2-neutrale toekomst in 2050 te realiseren is opschaling noodzakelijk. De toekomstige elektrolyseurs moeten efficiënter werken, meer produceren, goedkopere materialen bevatten en zijn daarom aantrekkelijk in gebruik. TNO werkt samen met fabrikanten van elektrolysers en leveranciers.
Fabrikanten kunnen onder verschillende omstandigheden nieuwe materialen, componenten en toepassingen met TNO ontwikkelen en testen. Alle benodigde faciliteiten zijn beschikbaar in het lab. De Nederlandse industrie kan hier het voortouw nemen en door innovatieve producten onderscheidende spelers zijn op de wereldmarkt.

Doelgroep

Het congres is gericht op (senior) technologen, onderzoeksmanagers, technologie-, apparatuur- en systeemleveranciers die (geïnteresseerd zijn om) actief (te) zijn in de waterstofketen en bedrijfsontwikkelingsmanagers.

Gegevens congres

Het congres wordt gehouden op Lantaren Venster Rotterdam (Otto Reuchlinweg 996 Rotterdam) van 11.00 tot ca. 17.30 uur.

Vragen? Neem contact op!

Neem bij vragen gerust contact op met lennart.vanderburg@tno.nl.
Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, registreer u dan voor dit evenement.

Registreer voor dit evenement

Registreer nu
Agenda
Contact

Lennart van der Burg MSc

  • Waterstofexpert
  • Electrolyse
  • Warmtenetten
  • Energietransitie

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.