Event

Future Trends & Innovations

28 nov 2019

The Next Step in Horticulture Technology

Laat u inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het 'Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology'-event. In navolging op de succesvolle edities van 2017 en 2018 vindt op donderdag 28 november in het World Horti Center in Naaldwijk, de derde editie plaats.

Op het programma staan inspirerende sprekers op het gebied van technologische trends en innovaties. De keynote spreker is Dhr. Ben Verwaayen, venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom. Hij geeft zijn visie over toekomstige technologietrends op het internationale speelveld. Deze trends bepalen de richting die we als tuinbouwsector op moeten gaan om onze concurrerende positie te behouden en versterken. De heer Verwaayen inspireert zijn publiek met diverse voorbeelden van succesvolle startups en scale-ups.

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Een greep uit de onderwerpen die door TNO gepresenteerd worden:

  • Data science
  • SIOM
  • GPS Toolbox
  • Nieuwe Europese kassenbouwnorm
  • Data driven integrated growing systems
  • Digitale platformen

Houd uw agenda vrij op donderdag 28 november van 15:00 tot 19:30 uur.

Het 'Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology'-event wordt u aangeboden door TNO, AVAG, Stichting Hortivation en GreenTech.

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.