Event

ITS European Congres 2019: Wereld maakt kennis met slimme mobiliteitssystemen

Brainport Eindhoven-Helmond • 03 jun 2019 - 06 jun 2019

De wereld maakt tijdens het Europese ITS-congres van 3 tot en met 6 juni in Brainport Eindhoven-Helmond kennis met slimme mobiliteitssystemen.
In de zomer van 2019 laat Nederland aan Europa zien hoe ver we zijn met het mogelijk maken van het rijden met geautomatiseerde voertuigen in de praktijk. Dat gebeurt tijdens het Europese ITS-congres (intelligente transportsystemen) van 3 tot en met 6 juni in Brainport Eindhoven-Helmond. Ons land is wereldwijd koploper op dit gebied.

TNO levert als innovatieve organisatie een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkelingen. We hebben unieke testfaciliteiten en toponderzoekers die de ontwikkeling, realisatie en effectiviteit van nieuwe mobiliteitssystemen versnellen en optimaliseren. Hierbij werken we op drie niveaus: voertuig, systeem en de maatschappelijke impact. Het gaat dus zowel over de technologie in de auto, communicatie tussen auto’s en met de omgeving, veiligheid, gedrag, wet- en regelgeving als over hoe je de nieuwe systemen moet inrichten met maximale effecten op doorstroom, veiligheid en emissies. Dit doen we niet alleen, maar samen met landelijke en regionale overheden, andere kennisinstituten en nationale en internationale marktpartijen.

Wij laten het u graag allemaal zien.
Ontmoet TNO 
1. Bezoek onze stand in de 'Dutch Street'
2. Bekijk onze demos
3. Sluit aan bij één van de technical visit
4. Volg één van onze special interest sessions

Meer informatie kunt u lezen op de website van het ITS European Congres 2019

Ontmoet ons 3 tot en met 6 juni a.s.

Laat u inspireren en maak kennis met slimme mobiliteitssystemen

Meer informatie en aanmelden
Agenda
Contact

Ir. Joëlle van den Broek

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.