Event

ITS World Congres: Wereld maakt kennis met slimme mobiliteitssystemen

21 okt 2019 - 25 okt 2019

De wereld maakt tijdens het ITS World Congres van 21 tot en met 25 oktober in Singapore kennis met slimme mobiliteitssystemen. Ontmoet ons op één van de dagen op onze stand binnen het ITS Paviljoen en bekijk wat TNO als erkende partner in Connected Automated Mobility voor u kan betekenen.

Ontmoet ons tijdens ITS Singapore

Laat u inspireren en maak kennis met slimme mobiliteitssystemen

Meer informatie

In het najaar van 2019 laat TNO aan de wereld zien hoe ver we zijn met het mogelijk maken van het rijden met geautomatiseerde voertuigen in de praktijk. Dat gebeurt tijdens het ITS-congres Singapore (intelligente transportsystemen) van 21 tot 25 oktober. Ons land is wereldwijd koploper op dit gebied.

TNO levert als innovatieve organisatie een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkelingen, ook met lokaal lopende projecten binnen Singapore. We hebben unieke testfaciliteiten en toponderzoekers die de ontwikkeling, realisatie en effectiviteit van nieuwe mobiliteitssystemen versnellen en optimaliseren. Hierbij werken we op drie niveaus:

  • voertuig,
  • systeem en
  • de maatschappelijke impact
Het gaat dus zowel over de technologie in de auto, communicatie tussen auto’s en met de omgeving, veiligheid, gedrag, wet- en regelgeving als over hoe je de nieuwe systemen moet inrichten met maximale effecten op doorstroom, veiligheid en emissies. Dit doen we niet alleen, maar samen met landelijke en regionale overheden, andere kennisinstituten en nationale en internationale marktpartijen.

TNO heeft een stand op het ITS-Singapore Paviljoen. Wij ontmoeten u daar graag om te kunnen laten zien wat TNO als erkende partner in Connected Automated Mobility voor u kan betekenen.

Meer informatie kunt u lezen op de website van het ITS World Congres 2019. 

Ontmoet ons tijdens ITS Singapore

Ga naar de website van ITS world congress

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.