Event

MaaS congres: De potentie van MaaS in beeld

Rotterdam | De Doelen • 12 feb 2019

Op dinsdag 12 februari is het zover. Het MaaS congres 2019! Wij zijn er bij. Professor Nico Larco van TNO en Urbanism Next geeft uitleg waarin Amerika verschilt van Nederland op het gebied van MaaS. En, samen met de Gemeente Rotterdam presenteert Erik de Romph, senior scientist bij TNO, de Lifestyle, MaaS en Activity Based Modellen: de potentie van MaaS in beeld. Komt u ook?

Bent u er ook bij?

Aanmelden

Mobility as a Service. Inmiddels ziet bijna iedereen in dat dit innovatieve mobiliteitsconcept de toekomst is. Grootse plannen en lovende woorden klinken overal. Er wòrden ook grote stappen gezet: de zeven regionale MaaS-pilots krijgen vorm, apps ontwikkelen zich en de wil bij partijen om samen te werken groeit steeds meer. Maar: er is nog genoeg werk aan de winkel. Op dinsdag 12 februari gaat MaaS Congres 2019 verder waar de succesvolle 2018-editie eindigde. Doel is om voorbij de intentie te gaan en échte stappen mogelijk te maken.

De uitdagingen

Er liggen veel uitdagingen op de weg. Dat concludeerden de deelnemers van het MaaS Congres 2018 ook in de slotsessie. Genoeg stof dus om op door te gaan.

Wie neemt de leiding? De markt? De overheid?

Het delen van data blijft een issue: bedrijven houden de kaarten strak tegen de borst. Hoe wordt het delen van data gestimuleerd en gereguleerd?

  • Wie is de reiziger en wat wil die eigenlijk?
  • Welke transitie maken mobiliteitsaanbieders door?
  • Wat is er voor nodig zodat MaaS de bereikbaarheid verbetert?

Neem dinsdag 12 februari deel aan het MaaS Congres 2019

Meer dan dertig sprekers delen tijdens MaaS Congres 2019 hun kennis, visie en praktijkervaringen. Het programma bestaat uit keynote speeches, parallelsessies en een paneldiscussie. Ook zijn er stands van partijen die met MaaS werken te bezoeken.

Het MaaS Congres is de plek voor concessieverleners, vervoerders, politici, toeleveranciers, adviesbureaus en mobiliteitsdeskundigen bij de landelijke, regionale of lokale overheid, om:

  • Op de hoogte gehouden te worden over de laatste ontwikkelingen
  • Actief mee te denken
  • Te netwerken
Expertise

Sustainable transport en logistics

Op de afdeling Sustainable Transport & Logistics helpen wij het vervoer van goederen en personen efficiënter en duurzamer te maken. In de sector logistiek helpen we innovaties te versnellen door praktijkproeven... Lees verder
Expertise

Sustainable Urban Mobility and Safety

Het merendeel van de wereldbevolking woont in verstedelijkte gebieden. In deze gebieden komen veel verschillende activiteiten bij elkaar, zoals wonen, werken en recreëren en de daar hangt de behoefte aan... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.