Event

Nederland Digitaal Dag: 21 maart

Hilversum | Theater Gooiland • 21 mrt 2019

Om de Nederlandse digitaliseringsstrategie door te ontwikkelen gaan bedrijfsleven, wetenschap, maatschappelijke organisaties en overheid deze dag met elkaar aan de slag.

Op de Nederland Digitaal Dag werken deelnemers in rondetafelgesprekken, workshops en presentaties samen aan de ambitie om Nederland tot de digitale top van de wereld te laten behoren. Nationale en internationale sprekers geven hun visie op wereldwijde, Europese en Nederlandse ontwikkelingen. Het overkoepelende thema van de dag is Kunstmatige Intelligentie (AI).

Nieuws

TNO op Conferentie Nederland Digitaal met AI en big data

13 maart 2019
Het overkoepelende thema van de Conferentie Nederland Digitaal is kunstmatige intelligentie (AI). Aan de hand van sprekende voorbeelden delen TNO’ers de nieuwste inzichten rondom AI met ondernemers, onderzoekers... Lees verder
Expertise

Het Policy Lab: datagedreven beleidsontwikkeling

Het gebruik van nieuwe databronnen en technologische ontwikkelingen als Kunstmatige Intelligentie biedt kansen voor beleidsmakers om nieuwe inzichten op te doen en beter in te spelen op maatschappelijke... Lees verder
Agenda
Contact

Dr. ir. Anne Fleur van Veenstra

  • Policy Lab
  • Data-driven policy
  • Digital governance
  • Public sector innovation

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.