Event

Ontmoet TNO op De Delftse Bedrijvendagen

Delft | TU Delft • 19 feb 2019

De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit een jaarlijks traject van vier evenementen. Studenten leren solliciteren op de sollicitatietrainingen, waarna ze in contact komen met alle bedrijven op de Presentatiedagen. Ontmoet TNO op 19 februari! Daarna krijgt de student de kans om bij de bedrijven langs te gaan tijdens de Inhousedagen. Tenslotte is er de mogelijkheid om een oriënterend of solliciterend gesprek te voeren tijdens de Gesprekkendagen.

Meer informatie

De Delftse Bedrijvendagen website

TNO is op dinsdag 19 februari aanwezig  tijdens de presentatiedagen. Dit is het grootste evenement van de Delftse Bedrijvendagen.

TNO verzorgt tevens een presentatie. Meer informatie hierover volgt later.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij TNO? Kom dan langs en praat met onze collega’s of kom naar de presentatie. We zien je graag op 19 februari!

Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.