Event

Ontmoet TNO op het Your Future Festival tijdens ITS European Congres

04 jun 2019 - 06 jun 2019

Voor de allereerste keer organiseren ERTICO-ITS Europe, HERE en de Dutch Host een Your Future Festival-evenement tijdens ITS European Congress 2019. "Your Future Festival" is de plek waar topstudenten, jonge professionals en bedrijven met elkaar in contact kunnen komen voor inspiratie, om ervaring te delen en voor waardevolle ontmoetingen voor de toekomst. Get connected!

Bij ITS draait alles om innovatie; de toekomst van (slimme) technologie is nu. Wanneer we aan de beloften van ITS voldoen, moeten we gebruik maken van het beschikbare talent. Nu rijst de vraag hoe je het juiste talent kunt ontwikkelen en aantrekken voor deze nieuwe bedrijven wanneer de hele wereld op zoek is naar vergelijkbare specialismen?

Wat kan je verwachten?
Festivalgevoel met kleine podia waar talent kan worden getoond op verschillende pitches, workshops en technische activiteiten:
  • Hackathon-podium door hoofdsponsor HIER
  • De workshops, pitches en activiteiten op het gebied van mobiliteit
  • Talent en innovatie zullen worden beloond
  • Medewerkers kunnen zichzelf tijdens het evenement promoten
'Een niet te missen kans'

Hoe kan je meedoen
Aanwezigheid van het Your Future Festival is gratis voor bezoekers van het ITS European Congress 2019, registratie is wel verplicht.

Get connected!

Ontmoet ons tijdens het Your Future Festival

Meer informatie en registratie
Agenda
Contact

Fieke Beemster

  • automatisch rijden
  • mobiliteit
  • samenwerkingen

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.