Event

Ontmoet TNO tijdens de MIT European Career Fair in Boston

Johnson Athletic Center (W34), MIT, Cambridge, USA • 16 feb 2019

Wil jij uitzoeken of een carrieré in toegepast onderzoek bij jou past? Ontmoet TNO tijdens de MIT European Career Fair 2019: zaterdag 16 februari op de MIT-campus te Boston (Verenigde Staten).

Meer informatie: MIT European Career Fair (ECF) website

MIT European Career Fair (ECF) website

De European Career Fair (ECF) wordt voor de 23e keer georganiseerd door de MIT European Club. Deze beurs biedt kansen aan studenten en young-professionals van universiteiten uit de omgeving Boston door deze in contact te brengen met Europese bedrijven, universiteiten en non-profitorganisaties. ECF is de grootste in zijn soort in de Verenigde Staten met meer dan 100 deelnemende bedrijven en 3000-5000 geregistreerde kandidaten. In 2019 is TNO voor derde keer op rij deelnemer aan ECF.

Ben jij een student (MSc of PhD) met een focus op Computer Sciences, Artifical Intelligence, Technical Sciences, Mechanical Engineering or Applied Physics en geïnteresserd in een carriére in Europa? TNO biedt je de kans om baanbrekend werk te doen door consumenten te helpen met innovatieve, praktische en slimme oplossingen.

Kom meer te weten over TNO tijdens de informatiesessie en praat met onze recruiters. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en staan open voor al je vragen.

23rd European Career Fair Organizers
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder
Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.