Event

Realistische Routes naar Parijs

Automotive Campus Helmond • 03 dec 2019

Kom dinsdag 3 december naar de Automotive Campus voor het debat "Realistische routes naar Parijs. De feiten op tafel over de snelweg van morgen". Prominente gasten uit de industrie, politiek en wetenschap gaan in gesprek over realistische wegen richting duurzame mobiliteit met als beoogd resultaat wezenlijke inzichten voor de toekomst.


We reflecteren als mobiliteitssector uitgebreid op de stand van zaken in Nederland ten aanzien van het verduurzamen van mobiliteit. Dit doen we door met elkaar in discussie te gaan over nieuwe en bestaande technologieën die we proberen te rijmen met de prangende vraagstukken van de sector, zoals bijvoorbeeld het verduurzamen van lange afstandstransport en de elektrificatie van het personen vervoer. Het onderwerp staat hoog op de politieke agenda en heeft de aandacht van de landelijke media.

Het debat bestaat uit twee debatrondes dat ingestoken wordt op personenvervoer en Heavy Duty voertuigen. De middag zelf wordt afgetrapt door middel van een inspirerende introductie door oud-Formule 1- coureur Jan Lammers.

 

Meer informatie of aanmelden?

Deelname aan het debat is gratis. Je dient je wel te registreren.

Meer info / aanmelden

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.