Event

Serious gaming congres ‘Logistics Game On’

Breda | Breda University of Applied Sciences • 22 mei 2019

Zet woensdag 22 mei in uw agenda! TKI Dinalog, Breda University of Applied Sciences, Logistics Community Brabant en JLN organiseren voor de tweede keer het serious gaming congres 'Logistics Game On'. TNO zal twee sessies met de digitale serious game MasterShipper begeleiden: ervaar synchromodaal transport vanuit het perspectief van een verlader.

De logistieke sector is continu in beweging en om hierin een speler te zijn moet u de concurrentie een stap voor blijven. De snelheid van de technologische ontwikkelingen volgen elkaar dan ook snel op. Technologie als big data, autonoom rijden, blockchain, self-organising logistics en physical internet zijn niet meer weg te denken uit de alledaagse ontwikkelingen die op ons af komen. In de Topsector Logistiek worden in innovatieprojecten serious gaming en tooling ingezet om bewustzijn over nieuwe ontwikkelingen te creëren, samenwerking en ideeontwikkeling te stimuleren en in een virtuele omgeving te experimenteren. Daarnaast wordt serious gaming ingezet voor training en opleiding, in het onderwijs alsook het bedrijfsleven.

Bedrijven, studenten en docenten zijn van harte welkom op woensdag 22 mei bij Breda University of Applied Sciences in Breda om op deze middag met elkaar te ontdekken/ervaren wat de bijdrage van de verschillende tools en serious gaming is. Een breed spectrum aan games komt aan bod en er kan zowel online als offline gespeeld worden.

Krijg door middel van serious gaming en het gebruiken van tools nieuwe inzichten in uw vakgebied en kom discussiëren over het nut, de inzet en de invulling van de logistieke games en tools van de toekomst.

Toegang tot deze middag is gratis.

We zien uit naar uw komst!


Inschrijven voor dit evenement kan op de website van TKI Dinalog

Inschrijven
Expertise

Sustainable transport en logistics

Op de afdeling Sustainable Transport & Logistics helpen wij het vervoer van goederen en personen efficiënter en duurzamer te maken. In de sector logistiek helpen we innovaties te versnellen door praktijkproeven... Lees verder
Agenda
Contact

Meike Hopman MSc

  • Serious Gaming

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.