Event

Slotsymposium ‘Transformeren Kun Je Leren’

Amersfoort | De Observant • 08 apr 2019

In het project ‘Lerend Transformeren’ gaan professionals en hun organisaties aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe werkstijl gericht op de transformatie. Ondersteuningsaanbod (bijv. coaching, scholing, intervisie) staat hierin centraal.

De vijftien actieonderzoeken van Lerend Transformeren worden eind dit jaar afgerond. Wat hebben de onderzoeken opgeleverd? Wat hebben we geleerd over de transformatiedoelen, ondersteuningsaanbod en actieonderzoek? Hoe kunnen andere organisaties in de zorg voor jeugd daar ook hun voordeel mee doen? Daarover gaat het slotsymposium van Lerend Transformeren.

Lees voor inspiratie

Het precieze programma van het slotsymposium wordt later bekend gemaakt. Reserveer 8 april 2019, van 12.00 tot 17.30 uur alvast in uw agenda!

Meld u nu aan voor het slotsymposium op 8 april 2019

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het slotsymposium van Lerend Transformeren op maandag 8 april 2019. De locatie is De Observant te Amersfoort.
U ontvangt na verzending van het formulier een bevestiging van uw aanmelding.
Tot dan!

Aanmelden voor het Slotsymposium 'Transformeren Kun Je Leren' op 8 april 2019

Aanmelden
Expertise

Child Health

Binnen het expertisegebied Child Health ligt de focus op de volgende onderwerpen: Preventieve zorg voor kinderen vanuit het gehele kind benaderd; d.w.z. met oog voor de samenhang tussen fysieke, sociale... Lees verder
Agenda

Leanthe van Harten MSc

Contact

Leanthe van Harten MSc

  • psychosociale ontwikkeling
  • kind
  • adolescent
  • pedagogiek
  • opvoeding
E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.