Event

Smart Industry Jaarevent: 18 maart 2019

Hilversum | Theater Gooiland • 18 mrt 2019 - 21 mrt 2019

Tijdens de eerste dag (18 maart) van de Conferentie Nederland Digitaal vindt het Smart Industry Jaarevent plaats. Technologische ontwikkelingen veranderen onze maatschappij en economie in snel tempo. Om hier richting aan te geven slaan wetenschap, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties de handen ineen.

Gezondheidszorg, mobiliteit, steden en industrieën, worden steeds meer ‘smart’. Het team Smart Industry inspireert en stimuleert bedrijven van groot tot klein om nieuwe technologie en digitalisering toe te passen voor nieuwe business kansen. Dat gebeurt met advies, praktische tools, events, workshops, ervaringen van koplopers, kennisexperts, netwerken en regionale proeftuinen om te experimenteren en te leren.

Programma

Bekijk het gehele programma van het Smart Industry Jaarevent op 18 maart 2019.

Meer informatie is te vinden op de website van het Smart Industry Jaarevent

Meer informatie
Nieuws

TNO op Conferentie Nederland Digitaal met AI en big data

13 maart 2019
Het overkoepelende thema van de Conferentie Nederland Digitaal is kunstmatige intelligentie (AI). Aan de hand van sprekende voorbeelden delen TNO’ers de nieuwste inzichten rondom AI met ondernemers, onderzoekers... Lees verder
Roadmap

Smart Industry

Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van producten, machines en mensen én de inzet van nieuwe productietechnologie. Dit biedt veel kansen voor bestaande en nieuwe... Lees verder
Agenda
Contact

Prof. dr. ir. Egbert-Jan Sol

  • smart industry
  • industrie 4.0
  • factory of the future
  • open automation

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.