Event

Terugkomdag 24 januari 2019

TNO Schipholweg 77-89 in Leiden • 24 jan 2019

Persoonlijk Ontwikkel Plan voor Opleiders (aanmelden kan tot 10 januari 2019)

In het Landelijk Professionaliseringsplan Praktijkopleiders (LPP), wordt praktijkopleiders aangeraden om een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) bij te houden. Het gaat dan om een POP over uw professionele ontwikkeling als opleider waarin opleiderscompetenties centraal staan.

Een andere ontwikkeling (van toepassing op alle profielartsen en geneeskundig specialisten) betreft de Evaluatie Individueel Functioneren. EIF is gerelateerd aan de nieuwe registratie-eisen die vanaf 1 januari 2020 van kracht zijn. Het maken en bijhouden van een POP is hierbij een verplicht onderdeel.

Veel gestelde vragen in de context van EIF en LPP zijn: Wat hebben EIF, LPP en een POP voor opleiders (wel en niet) met elkaar te maken? Kan mijn POP voor EIF over opleidingscompetenties gaan? En hoe pak ik dat dan aan?

Tijdens de terugkomdag wordt informatie gegeven, wisselt u ideeën uit met collega-opleiders en maakt u een eerste opzet voor uw eigen POP gerelateerd aan opleiderscompetenties.

Vanaf 15.30u is er aandacht voor actuele ontwikkelingen in uw vakgebied, onder andere over LWS en de nieuwe opleiding (Opleiding Arts M&G, profiel Jeugdarts).

Docenten

Hanna Bos (Arts M&G, bestuurslid KAMG en NVIB). Zij geeft in de ochtend een presentatie over EIF.
Karien Wielaart-Oomen (Arts M&G, instituutsopleider TNO)
Ingeborg Tönis (onderwijskundige TNO)

Voor aanmelden en andere praktische informatie naar deze pagina.

Roadmap

Youth: gezond, veilig en kansrijk opgroeien

Kinderen in Nederland groeien gelukkig vrij gezond op. Toch zijn er zaken die beter kunnen. Zo is er onder de jeugd meer overgewicht dan vroeger, zijn er meer gedragsproblemen en is er meer opvoedonzekerheid... Lees verder
Ons werk

Wil je jeugdarts KNMG worden? Of je competenties als opleider verder ontwikkelen?

TNO is een erkend opleidingsinstituut voor jeugdartsen. De instituutsopleiders zijn arts M+G of jeugdarts KNMG. Samen met onderwijskundigen geven zij vorm en inhoud aan het onderwijs voor jeugdartsen in... Lees verder
Ons werk

Didactische scholingen (terugkomdagen) voor opleiders

Als praktijkopleider speel je een cruciale rol bij de professionele ontwikkeling van jeugdartsen in opleiding: als coach, begeleider én rolmodel. Om dat goed te kunnen doen ontwikkel je voortdurend je... Lees verder
Ons werk

Opleiding Arts Maatschappij + Gezondheid, profiel jeugdarts

Wil je als jeugdarts een substantiële bijdrage leveren aan het veilig en gezond opgroeien van de jeugd? In de opleiding Arts M+G, profiel Jeugdarts bij TNO verwerf je de competenties hiervoor! Na afronding... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.