Event

Terugkomdag voor Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s trainers op 11 april '19

Leiden | TNO • 11 apr 2019

Donderdag 11 april ‘19 is het zover: dan is de terugkomdag van de Stoere Schildpadden™ en Dappere Dino’s™ training. Tijdens deze terugkomdag kunnen Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s trainers hun startkwalificering omzetten in een certificaat of hun certificaat verlengen. Bovendien worden deelnemers op de hoogte gebracht van nieuws rondom de trainingen, kan kort kennisgemaakt worden met ScheidingsATLAS, en is er een workshop verzorgd door onze gastspreker dit jaar, Leoniek van der Maarel.

Meld u aan voor de Terugkomdag van Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s op donderdag 11 april ‘19

Aanmelden

Voor het omzetten of verlengen van een certificaat is het van belang dat u een filmopname meebrengt die u heeft gemaakt tijdens een Stoere Schildpadden en/of Dappere Dino groep. Deze gebruiken we tijdens de groepsintervisie. Het is belangrijk dat u als trainer zelf goed in beeld bent en het een fragment is waarin er interactie is met de kinderen en de handpop. Bedenk als trainer vooraf welke vraag u heeft bij het fragment en breng die in tijdens de intervisie.

Programma

9.00 uur - Inloop en ontmoeten
9.15 uur - Welkom, kennismaken
  - Informatie terugkomdag, nieuws
  - Kennismaken met ScheidingsATLAS, preventieve ondersteuning van gescheiden ouders
10.00 uur - Workshop door Leoniek van der Maarel – SCHIP-aanpak, een aanpak voor relaties in slecht weer
11.30 uur - Intervisie 1
13.00 uur - Lunch incl. uitwisseling ervaringen
  - Uitreiken certificaten 1
13.45 uur - Intervisie 2
15.15 uur - Afsluiting + Uitreiken certificaten 2

Let op: voor trainers die deelnemen aan groepsintervisie voor Stoere Schildpadden én Dappere Dino’s duurt de dag dus langer dan voor trainers die voor één intervisieronde komen.

De opleiding wordt gegeven bij TNO in Leiden, Schipholweg 77-89. Het omzetten van de startkwalificering is inbegrepen in de train de trainer, bij verlenging van het certificaat zijn de kosten €137,50 (excl. BTW).

Locatie Leiden - Schipholweg

Schipholweg 77
2316 ZL Leiden

Expertise

Child Health

Binnen het expertisegebied Child Health ligt de focus op de volgende onderwerpen: Preventieve zorg voor kinderen vanuit het gehele kind benaderd; d.w.z. met oog voor de samenhang tussen fysieke, sociale... Lees verder
Agenda
Contact

Dr. Mariska Klein Velderman

  • Echtscheiding
  • Jeugd
  • Weerbaarheid
  • Preventie
  • Psychosociale ontwikkeling

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.