Event

TNO Automotive Inhousedag

TNO - Automotive Campus 30, Helmond • 23 mei 2019

Ben jij een Master- of PhD-student op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Informatica, Wiskunde, Systems & Control, Automotive of Artificial Intelligence en heb je een passie voor Automotive?

Meld je gratis aan voor de Automotive Inhouse day

Aanmelden

Laat je dan uitdagen! Wij nodigen je uit voor de Automotive inhousedag en we zien graag hoe jij jouw creativiteit en technische vaardigheden inzet tijdens het werken in multidisciplinaire teams.

Tijdens deze challenge word je uitgedaagd om te innoveren op onverwachte manieren en om oplossingen te creëren waar anderen niet eens kijken. Bovendien worden je marketingvaardigheden op de proef gesteld.

Bij de Automotive-groep werken we aan complexe problemen, zoals:
In 2030 kan Nederland het aantal verkeersslachtoffers verminderen met 25%. Dat bespaart de maatschappij 2,5 miljard euro per jaar. TNO draagt bij aan deze doelstelling door sneller slimme voertuigtechnologie en coöperatieve systemen te introduceren en daarmee de files in Nederland te halveren, en dus het milieu te ontlasten, alsmede kansen te creëren voor Nederlandse bedrijven.

Bovendien moet de uitstoot van broeikasgassen en het brandstofverbruik door het vervoer de komende 15 jaar worden gehalveerd. TNO helpt dit te realiseren door de ontwikkeling van schone voertuigtechnologie en intelligente transportsystemen, ondersteuning bij de implementatie van nieuwe technologieën, zoals elektrische aandrijving en biobrandstoffen, en advisering over wetgeving en beleid.

Tijdens de TNO Automotive Inhousedag dagen de groepen Power Trains en Integrated Vehicle Safety je uit om een creatieve oplossing te vinden voor een complex probleem dat het werk van TNO typeert. Je maakt kennis met de experts, bezoekt de testfaciliteiten en werkt in een team aan een oplossing voor de casus. Ga jij de uitdaging aan?

Programma

  • Ontmoet TNO experts op jouw vakgebied
  • Bezoek onze world-class testfaciliteiten
  • Los een uitdagende case rond Automotive op in een team
  • Start jouw netwerk bij TNO
  • Ontdek onze stage- en carrièremogelijkheden

Datum

Vrijdag 23 mei 12:00-17:00 uur; aansluitend netwerkborrel

Locatie

TNO
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond

Durf jij de uitdaging aan?

Slechts 30 deelnemers worden geselecteerd om dit jaar mee te doen. Je ontvangt uiterlijk 9 mei een bericht over je deelname.

Locatie Helmond

Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond

Algemeen

Wat kun je met je studie Werktuigbouwkunde bij TNO?

Als werktuigbouwkundige bij TNO ben je constant bezig met waardevolle wetenschappelijke innovaties, die grote voordelen brengen voor bedrijven en de maatschappij.  Denk bijvoorbeeld aan energie-efficiëntie,... Lees verder
Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
careerlandingspage

Werken bij TNO: versterk ons team

Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.