Event

TNO masterclass over restwaarde van bouwproducten op 11 oktober

11 okt 2019

Op vrijdag 11 oktober in Hoofddorp geven Sanne van Leeuwen en Peter Kuindersma een gratis masterclass over de Residual Value Calculator.

Aanmelden voor masterclass Residual Value Calculator op 11 oktober

Meld u nu aan!

Tijdens deze masterclass vertelt TNO over de ontwikkeling van deze methodiek, bijvoorbeeld dat de restwaarde van producten schommelt tussen de restwaarde van grondstoffen en de waarde van het initiële product minus de kosten voor onder andere demontage, onderhoud, logistiek en reparatie van het product in zijn geheel.

In hun huidige project, mede gefinancierd door Climate KIC, valideren TNO en C2C ExpoLAB de methodiek in cases met vijf bedrijven in de gevelbranche, tevens ontwikkelen ze met verschillende gemeentes aanpassingen in Programma’s van Eisen en aanbestedingen. Ten derde ontwikkelen ze de 'Restwaarde Community' verder, met partners als ALBA Concepts en Deloitte.

Dit alles en meer, zoals bijvoorbeeld hun visie op de toekomst van restwaarde in de bouw tijdens een Masterclass op 11 oktober 2019.

Locatie en agenda

Datum: vrijdag 11 oktober van 10.00 - 12.15 (inclusief lunch na afloop)
Locatie: C-Bèta, Rijnlanderweg 916, Hoofddorp.

10.00 - 10.15 uur inloop
10.15 - 12.15 uur masterclass
12.15 - start lunch

Deelname

Deelname is gratis voor iedereen die zich wil verdiepen in de circulaire economie en circulair bouwen.

Residual Value Calculator

TNO en C2C expolab  hebben gezamenlijk de Residual Value Calculator ontwikkelt. De Residual Value Calculator is een rekenmodel dat inzicht geeft in de financiële restwaarde van bouwproducten zoals de binnen- en buitengevels van woningen en kantoren.

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.