Event

7e Biorizon Bio-Aromaten Jaarevent

03 dec 2020

Op 3 december (9:00-17:00) organiseert Biorizon Shared Research Center haar zevende jaarlijkse event online. Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld zijn virtueel aanwezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om samen biobased business te versnellen.

Registreer je voor het evenement

7e Biorizon Bio-Aromaten Jaarevent, 3 december (9:00-17:00)

Registreer

In de afgelopen jaren is dit gratis event uitgegroeid tot een niet-te-missen event voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. Afgelopen editie trok 156 deelnemers uit 14 landen die deelnamen aan 180 matchmaking-sessies en die het evenement waardeerden met een 8,3.

Programma:

  • 1. Een beknopt, interactief webinar van 1,5 uur dat ingaat op Biorizon’s opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen. Plus een presentatie van een toonaangevende brand owner (n.t.b.)
  • 2. Drie parallelle breakout-sessies van een half uur over de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt in de drie research horizons: thermochemische horizon, suikerhorizon en ligninehorizon.
  • 3. Op veler verzoek heeft Biorizon de mogelijkheid gemaximaliseerd om virtuele matchmaking-sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet partijen uit de hele waardeketen rond bio-aromaten van over de hele wereld!
partner

Shared Research Programme Biorizon

Biorizon ontwikkelt technologieën voor de productie van aromaten uit biologisch afval. Biorizon is een Shared Research Centre gedreven door TNO, VITO en de Green Chemistry Campus, met als missie de commerciële... Lees verder
Kennis

Biorizon als nieuwe weg naar bio-aromaten

TNO en VITO werken samen om de CO2 footprint te verminderen. Door technologieën te ontwikkelen en op te schalen. Zo kan de commerciële productie van aromatische verbindingen uit biologisch afval in 2025... Lees verder
Nieuws

TNO versterkt bio-aromaten technologie Biorizon met octrooien Avantium

24 februari 2020
TNO neemt een bio-aromaten octrooiportefeuille over van het Nederlandse chemische technologiebedrijf Avantium. De Avantium octrooien zijn historisch nauw verbonden met die van TNO in het bio-aromaten Shared... Lees verder
Agenda
Contact

Monique Wekking MSc

  • Biobased
  • Hernieuwbare grondstoffen
  • Biorizon
  • Bioraffinage
  • Chemische bouwstenen

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.