Event

AI Webinar: Hoe kunnen we de preventieve zorg met AI verbeteren?

09 dec 2020

Een goede zorg staat voor een gezond en veerkrachtig Nederland. Momenteel ligt de focus echter sterk op de medische zorg, terwijl juist in de preventieve zorg zoveel winst te behalen valt. Mensen kunnen door hun gedrag (gezond eten, sporten, goed slapen etc.) voorkomen dat ze ziek worden. Om mensen daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen, hebben we persoonlijke data van ze nodig. Daarbij is AI onmisbaar. Dit gaan we dan ook bespreken tijdens het Appl.AI webinar ‘Hoe kunnen we de preventieve zorg met AI verbeteren?’ op woensdag 9 december van 10:00- tot 11:00u.

Panel discussie: 3 stellingen

We hebben een panel opgezet met Program leader digital health Jildau Bouwman (TNO) en Lead digital innovation Bram van Leeuwen (Sanofi). Tijdens het webinar zullen zij hun inzichten delen op 3 stellingen:

  • Stelling 1: Preventieve zorg wordt niet serieus genomen
  • Stelling 2: AI wordt in de zorg al efficiënt toegepast
  • Stelling 3: Burger zal digital health niet accepteren, vanwege het black-box-gevoel

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het webinar en de aanmeldlink vind je hier: Appl.AI Webinar #3: Preventieve Zorg

Ons werk

Appl.AI Webinar #3: Hoe kunnen we de preventieve zorg met AI verbeteren?

De hoofdvraag die we behandelden in het webinar is ‘Hoe kunnen we de preventieve zorg met AI verbeteren?’. Het webinar vond plaats op woensdag 9 december 2020 en is hier terug te kijken. Lees verder

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.