Event

Geoweek 2020 uitgesteld

25 mei 2020 - 29 mei 2020

Tijdens de GeoWeek van 25 t/m 29 mei 2020, georganiseerd door het KNAG, maken leerlingen tussen de 10 en 15 jaar in heel Nederland kennis met het geo-werkveld. Door ‘zelf te doen’ ontdekken ze de leuke en technische kanten van het vak. Voor leerlingen en docenten een unieke, leerzame ervaring in en buiten de klas. De medewerkers van de Geologische Dienst Nederland, onderdeel van TNO, staan dan voor de klas of geven een klassenworkshop in de schatkamer van de Nederlandse ondergrond.

Ontdek de wow-factor van de Nederlandse ondergrond

In Nederland hebben we het modernste registratiesysteem van de ondergrond ter wereld. Zo komen we er steeds meer achter welke impact de ondergrond heeft op ons bovengrondse leven. En ontdekken we de wow-factor van dit onzichtbare fenomeen.

Leerlingen nemen we mee in de fascinerende wereld van de ondergrond, buiten in het veld, in ons laboratorium, via 3D visualisatie en we stappen in de database met gegevens van de Nederlandse ondergrond.  

meer informatie

Raadpleeg de website van Geoweek voor actuele informatie

Nieuwsgierig naar hoe de leerlingen onze expeditie in 2019 hebben beleefd? Bekijk het filmpje op YouTube.

Het Nieuwe Lyceum, Bilthoven. Bron: Ina Vissinga
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.