Event

Get to Know TNO – inhouse webinar 2 oktober 2020 (14:00-16:00)

02 okt 2020

Wij geloven dat een duurzame toekomst de enige toekomst is, maar de energietransitie gaat niet vanzelf. Voor een klimaatneutraal Nederland zijn technische, sociale, en beleidsinnovaties nodig. Dat is waar we bij TNO aan werken. Wil je meer weten over ons werk en online kennismaken met onze organisatie?

Meld je aan voor ons inhouse webinar ‘Get to Know TNO’ dat op vrijdag 2 oktober in het teken staat van Energietransitie & Duurzaamheid. Ontdek wat TNO te bieden heeft en reserveer jouw plek!

Meld je aan voor het webinar

Get to Know TNO (2 oktober 2020, 14:00-16:00)

Aanmelden

Wat kan je verwachten?

Op 2 oktober vertellen we over twee van de onderzoeken die wij doen op het gebied van de energietransitie en nemen we je mee op een online labtour om je een indruk te geven van onze faciliteiten.

Daarnaast kun je volop vragen stellen aan de recruiters en trainees over het bedrijf, de werksfeer, onze ontwikkelprogramma’s etc. Bekijk hier alvast de persoonlijke verhalen van TNO-ers op de website, of check ons Instagram account.

De Get to Know TNO webinar duurt twee uur en na afloop weet jij of TNO een interessante werkgever is voor jouw eerste baan, je stages, afstudeeropdracht of misschien ons trainee programma.

De webinar wordt in het Engels gegeven.

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de invulling van het programma. Zodra alle sprekers bekend zijn, laten we het je weten.

Voor wie?

BSc, MSc of PhD studenten die zich oriënteren op een volgende studiefase of al interesse hebben in openstaande vacatures, stages, afstudeermogelijkheden of het trainee programma van TNO.

Agenda
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.