Event

Innovate your Space 'Smart Space' Symposium

08 dec 2020

Na een succesvol symposium vorig jaar, zijn we verheugd om ons aanstaande online TUD-SRON-TNO ‘Innovate your Space’ symposium te organiseren, met als thema ‘Smart Space’. We willen in dit symposium focussen op behoeften, technologieën en benaderingen voor kunstmatige intelligentie en machine learning in de ruimtevaartsector en daarbuiten.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je deel wilt nemen aan het gratis online symposium.

Programma

Het symposium vindt online plaats van 09:00 - 12:15 uur op dinsdag 8 december 2020.

Onze hoofdsprekers Raffaella Franco van ESA / ESTEC en prof. Dr. Thomas Bäck van het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) zijn prominente vertegenwoordigers van internationaal gerenommeerde instituten.

Tijdens een paneldiscussie willen we ideeën uitwisselen over hoe de verschillende leden van het Nederlandse ruimte- en niet-ruimte-ecosysteem gezamenlijk kunnen samenwerken aan dit spannende thema. Tijdens de pitchrondes krijgen DSI-, TNO- en SRON-onderzoekers de kans om hun lopende onderzoek op gebied van de nieuwste technologische innovaties te pitchen.

Het programma is te vinden op de website van het TU Delft Space Institute. Houd de website in de gaten, want er kunnen kleine wijzigingen optreden.

Registreren

Stuur een e-mail naar [email protected] als je deel wilt nemen aan het gratis online symposium.

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met informatie over jouw deelname aan de bijeenkomst. De link naar het symposium wordt vervolgens een week vóór het symposium toegestuurd.

Roadmap

Space & Scientific Instrumentation: aardobservatie, laser-satellietcommunicatie, astronomie

Satellieten voor communicatie, navigatie en observatie - evenals innovatieve informatiesystemen, terminals en high-tech instrumenten - worden steeds een uniek deel van de infrastructuur van onze planet.... Lees verder
Thema

Artificiële intelligentie - van onderzoek tot toepassing

Kunstmatige intelligentie oftewel artificial intelligence (AI) betreft het vermogen van machines om intelligent gedrag te vertonen. AI zal de manier veranderen waarop we leven, werken en reizen. Het zal... Lees verder
Agenda
Contact

Drs. Kees Buijsrogge

  • Space
  • Scientific instrumentation
  • Earth observation
  • Remote sensing
  • Optical Satellite Communication

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.