Event

iTanks Breakout Café ‘Water en Industrie’

Online • 19 mei 2020

Op dinsdag 19 mei organiseert iTanks een online-event over water en Industrie.
Breakout Café rondom ‘Water en Industrie’.

Aanmelden kan via de website

Inschrijving

Water is een belangrijke factor voor de industrie. Water is belangrijk voor het maakproces, nodig bij de koeling en essentieel bij de vele facetten rondom de totale bedrijfsvoering.

Hoe behouden we de kwaliteit van het water? En hoe zorgen voor juiste kwaliteitsmetingen en toekomstbestendige waterinstallaties? Tijdens het interactieve iTanks Breakout cafe, worden de beste ideeën en innovaties bekeken en met elkaar besproken.

Deelname TNO vanuit Sensor-lab

Vanuit het sensor-lab verzorgt TNO tijdens dit event een break-out sessie over de ontwikkeling  van nieuwe technieken en -sensortechnologie die van groot belang zijn in de toekomst van water en industriewater. De nieuwste ontwikkelingen zullen tijdens deze sessie, live vanuit het lab, worden getoond en toegelicht.

Locatie en agenda

Datum: dinsdag 19 mei 2020
Locatie: Online-event

Het programma

15.00 uur

 

Introductie door iTanks

15.05 uur

 

Keynote

15.20 uur

 

Breakout ronde 1

15.40 uur

 

Breakout ronde 2

16.00 uur

 

Gezamenlijke afsluiting

16.15 uur

 

Einde event

Deelname

Deelname is gratis voor iedereen die zich wil verdiepen in de toekomst en de toepassingen van water voor de industrie.

Sensortechnologie

TNO maakt zich met diverse programma’s sterk voor een gezondere leefomgeving. We creëren we verschillende sensortechnologieën, waarbij we met sensoren meten waaraan mensen worden blootgesteld. Denk aan verschillende soorten fijnstof, ultrafijnstof en gassen. Door dit beter te meten, is het ook mogelijk om maatregelen te treffen voor een meer gezonde omgeving.

Kennis

Goede luchtkwaliteit voor een betere gezondheid

Luchtverontreiniging is nog steeds een belangrijke oorzaak van ziekte en sterfte. Alleen al de blootstelling aan fijnstof is volgens de Gezondheidsraad verantwoordelijk voor circa 4 procent van de ziektelast... Lees verder
Zie ook
Agenda
Contact

Drs. ing. Fred Hartendorf

  • Sensoren
  • Luchtkwaliteit
  • Milieu
  • Gezondheid

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.