Event

Ontmoet TNO op Exec(ut)

Utrecht | Polar venue in Jaarbeurs Mediaplaza • 15 jun 2020

Ontmoet TNO op exec(ut) op 15 juni 2020 op de Jaarbeurs in Utrecht.
Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen bij TNO.
Enthousiaste TNO'ers staan open voor al jouw vragen en vertellen jou graag over de mogelijkheden bij TNO.

Ontmoet TNO bij exec(ut) 2020

(Nieuwe datum: 15 juni)

Ontmoet TNO

Op 16 maart, 2020 vindt de derde editie van exec(ut) plaats in Utrecht. Gedurende de gehele dag nemen we de Polar venue in de Jaarbeurs' Mediaplaza over waar wij een variatie aan tech-gerelateerde talks aanbieden, variërend van cloud computing tot IT ondernemerschap.

Exec(ut) is een conference voor en door IT studenten, waarbij gezorgd wordt voor een goede studentenkorting op de tickets. Professionals en IT beoefenaars zijn daarnaast meer dan welkom. Naast een grote selectie aan interessante talks, voorziet exec(ut) de bezoekers ook in goede netwerkmogelijkheden.
Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus zorg ervoor dat je deze zo snel mogelijk aanschaft.

Algemeen

Meer doen met data in een veilige online-wereld

Onze samenleving draait tegenwoordig om data. We maken met z’n allen steeds meer data aan, maar hoe worden we er wijzer van? En nu data economisch en politiek steeds waardevoller worden en tegelijk heel... Lees verder
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder
Thema

Informatie & Communicatie Technologie: Digitale transformatie duiden en versnellen

ICT biedt uitgelezen kansen voor het oplossen van allerlei maatschappelijke uitdagingen en zorgt voor innovatie en economische groei. Het is een sleuteltechnologie van belang voor veel sectoren en technologieën.... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.