Event

Ontmoet TNO op ICT.OPEN: Geannuleerd

Groningen | MartiniPlaza • 17 mrt 2020 - 18 mrt 2020

Ontmoet TNO op ICT.OPEN op 17 en 18 maart 2020 bij Martiniplaza Groningen.
Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen bij TNO. Enthousiaste TNO'ers staan open voor al jouw vragen en vertellen jou graag over de mogelijkheden bij TNO.
Tijdens ICT.OPEN kun je ook speeddaten met TNO en geven wij een presentatie op het gebied van Artificial Intelligence.

Het ICT.OPEN op 17 en 18 maart 2020 bij de Martiniplaza Groningen wordt geannuleerd. Over een eventuele latere datum wordt nog nagedacht.

Voor meer informatie ga naar de pagina van het ICT.OPEN

ICT.OPEN

Het ICT werkveld ontwikkelt zich snel. Er zijn veel open onderzoeksvragen en nieuwe mogelijkheden om onderzoeksresultaten toe te passen om onze samenleving verder te transformeren en te verbeteren.

Om fundamenteel ICT-onderzoek samen te brengen met nieuwe en innovatieve toepassingen van ICT-onderzoek, organiseren de Nederlandse Onderzoeksraad (NWO) en het ICT-onderzoekplatform voor Nederland (IPN) de 9e editie van ICT.OPEN. Meer dan 500 wetenschappers uit alle ICT-onderzoeksdisciplines en uit de ICT-industrie komen samen om van elkaar te leren, ideeën te delen en hun netwerk uit te breiden.

Algemeen

Meer doen met data in een veilige online-wereld

Onze samenleving draait tegenwoordig om data. We maken met z’n allen steeds meer data aan, maar hoe worden we er wijzer van? En nu data economisch en politiek steeds waardevoller worden en tegelijk heel... Lees verder
careerlandingspage

Werken bij TNO: versterk ons team

Lees verder
Thema

Informatie & Communicatie Technologie: Digitale transformatie duiden en versnellen

ICT biedt uitgelezen kansen voor het oplossen van allerlei maatschappelijke uitdagingen en zorgt voor innovatie en economische groei. Het is een sleuteltechnologie van belang voor veel sectoren en technologieën.... Lees verder
Agenda
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.