Event

The 2nd RTO Innovation Summit

18 nov 2020 - 19 nov 2020

Samen met een groep van tien Europese RTO's organiseren we The 2nd RTO Innovation Summit. De RTO Innovation Summit vindt om de twee jaar plaats en biedt een diepe duik in de wereld van geavanceerde technologie die de samenleving dient en helpt bij het bereiken van duurzame ontwikkelingsdoelen. De innovatieve essentie van Research and Technology Organisations (RTO's) omarmend, zal de 2e RTO Innovation Summit dit jaar virtueel plaatsvinden.

Bekijk het programma en meld je aan!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op een hypermoderne, boeiende en veilige evenementervaring op 18 en 19 november.

Aanmelden

Hoe kunnen we het concurrentievermogen, de duurzaamheid en het technologisch leiderschap van Europa in het digitale tijdperk bevorderen en behouden? Welke technologieën maken de Europese Green Deal tot een succes? We nodigen je uit om te kijken naar oplossingen uit toegepast onderzoek en innovatie en aan te sluiten bij tien toonaangevende Europese RTO's om te bespreken hoe je de grootste uitdagingen van onze tijd kunt oplossen.

‘Quantum technology holds great promise for society, industry and science’, zegt TNO expert en 2nd RTO Innovation Summit deelnemer Richard Versluis. Bekijk het interview.

Wat kun je verwachten van het virtuele evenement?

Deelnemers kunnen de Summit live volgen en eraan deelnemen via een online evenementenplatform. Met live-uitzendingen van de keynote en breakout-sessies vanuit een studio-omgeving, samen met een volledig digitale tentoonstelling, kunnen deelnemers deelnemen aan live chats, polls, virtuele netwerkbijeenkomsten en meer. Bovendien blijft er na het evenement veel Summit-content op aanvraag beschikbaar.

Naarmate het evenement nadert, nodigen we je uit om The RTO Innovation Summit website te volgen voor nuttige tips en alle ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen deel te nemen aan deze virtuele Summit.

Algemeen

THE RTO INNOVATION SUMMIT

Hoe kunnen we Europa's concurrentievermogen, duurzame ontwikkeling en leiderschap in de digitale wereld bevorderen? Welke technologieën maken de Green Deal, de ‘groene groei’, een economische groei die... Lees verder

Agenda
Contact

Gosse Vuijk

  • Strategie

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.